Opinii

Rechizite şcolare oferite gratuit de Primăria Năvodari

Pe data de 13.09.2010 toti copii au trait emoţia clopoţelului care anunţă începerea unui nou an şcolar.  Alaturi de  copii si de parinti a fost si primarul Matei Nicolae care a asistat la toate  ceremoniile de deschidere a anului scolar 2010-2011de la gradinite ,scoli si liceu.
Primarul oraşului Năvodari Nicolae Matei si consilieri locali, ca în fiecare an scolar, au oferit rechizite gratuite, prin Programul «Ghiozdanul», tuturor care au păşit  pragul şcolii sau al grădiniţei, astfel încât la intrarea în clasă să găsească în bănci rechizitele necesare.

Pentru că trecutul este important, dar de viitor trebuie să te îngrijeşti şi să-l creşti, edilul oraşului a cumpărat câte un rucsac plin cu rechizite, pentru ca în noul an şcolar fiecare copil să beneficieze de toate condiţiile pentru a obţine cele mai bune rezultate la învăţătură.
La intrarea în clasele de curs, însoţiţi de dascăli, dar şi de primar şi de reprezentanţi ai administraţiei locale, toţi elevii au găsit în bancă rucsacul.
Cu bani din bugetul local au fost achiziţionate peste  3860 de pachete, constând în rechizite şcolare şi rucsacuri pentru elevi, şi alte 1190 pentru cei care merg la grădiniţă, valoarea unui pachet fiind de 60 lei.
Valoarea totală a pachetelor este de aproximativ 3 miliarde de lei vechi.
Inaite de a inceperea  anului scolar au fost renovate Scoala „Tudor Argezi” si Gradinita „Pestisorul de Aur”.
Aceste eforturi sunt facute pentru a stimula  şcolarii în procesul de învăţământ, ceea ce va duce şi la creşterea performanţelor şcolare.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top