Fără categorie

QS World MBA Tour, 27 octombrie 2011

QS World MBA Tour, 27 octombrie 2011

QS a incheiat cu success o noua editie a targului de oferte MBA, QS World MBA Tour, organizat pe data de 27 octombrie la Athenee Palace Hilton Hotel.

QS World MBA Tour, 27 octombrie 2011

Pe durata evenimentului, tineri profesionisti interesati de dezvoltarea profesionala prin urmarea unui program MBA au beneficiat de oportunitatea de a interactiona direct cu reprezentantii si alumnii a 25 de scoli de business de top din tara si din strainatate. Printre acestea s‐au numarat INSEAD • Hult International Business School • ESADE • Kent Business School • Coventry University • Vlerick Leuven • ESMT Berlin • Tiffin MBA Romania • Skolkovo Moscow School of Management • IE Business School • EMLYON • Maastricht School of Management Romania si multi altii. Candidatii au putut afla infomatii valoroase legate de programele MBA full‐time sau online in SUA, Marea Britanie, Franta, Spania, Austria, Germania sau Rusia, au putut participa la interviuri cu directorii de admitere in cadrul programel…

QS a incheiat cu success o noua editie a targului de oferte MBA, QS World MBA Tour, organizat pe data de 27 octombrie la Athenee Palace Hilton Hotel.

QS World MBA Tour, 27 octombrie 2011

Pe durata evenimentului, tineri profesionisti interesati de dezvoltarea profesionala prin urmarea unui program MBA au beneficiat de oportunitatea de a interactiona direct cu reprezentantii si alumnii a 25 de scoli de business de top din tara si din strainatate. Printre acestea s‐au numarat INSEAD • Hult International Business School • ESADE • Kent Business School • Coventry University • Vlerick Leuven • ESMT Berlin • Tiffin MBA Romania • Skolkovo Moscow School of Management • IE Business School • EMLYON • Maastricht School of Management Romania si multi altii. Candidatii au putut afla infomatii valoroase legate de programele MBA full‐time sau online in SUA, Marea Britanie, Franta, Spania, Austria, Germania sau Rusia, au putut participa la interviuri cu directorii de admitere in cadrul programelor si la o conferinta dedicata modalitatilor si procedurilor de admitere, sustinuta de reprezentantii scolilor de business participante.

Atat candidatii, cat si scolile de business participante la eveniment au fost incantate de succesul targului. Peter Rafferty, International Business Development Director in cadrul Vlerick Leuven Gent din Belgia, declara ca un numar mare de profesionisti romani sunt interesati de un MBA in cadrul programului oferit de aceasta institutie, in special datorita oportunitatilor de business si cariera oferite. In prezent, 5 romani urmeaza programul de MBA full-time 2011-2012 in cadrul Vlerick Leuven.

Victoria Harold, MBA Admissions Officer in cadrul Universitatii din Birmingham, s-a declarat impresionata de numarul mare de participanti interesati de programele MBA in Marea Britanie: “ Am fost impresionata de nivelul ridicat de cunostinte de limba engleza si experienta profesionala a participantilor. Participam pentru prima data la acest eveniment in Bucuresti si cu siguranta vom participa si la viitoare editii pentru a recruta studenti romani”.

Prin participarea la evenimente educationale precum QS World MBA Tour din Bucuresti, candidatii pot afla mai multe informatii legate de reputatia universitatilor la nivel mondial, programele de studii oferite, oportunitatile de finantare a studiilor, si oportunitatile de cariera disponibile, dar si despre viata in campusurile universitare si experienta educationala si profesionala intr‐un mediu cu totul nou.

Doar cei 400 de candidati inregistrati se pot inscrie in cursa pentru a castiga una din bursele oferite de QS in parteneriat cu scolile participante, fondul alocat pentru anul 2011, fiind de 1,2 milioane $. Printre bursele oferite se numara : „QS Community Scholarships for MBA and Postgraduate Studies”; “QS Leadership Scholarship”, “QS Scholarship for Academic Excellence”, “QS Scholarship for Central and Eastern European Women”, “EDHEC MBA Scholarship”, “EMLYON Entrepreneurial Scholarship”, “ESMT Diversity Scholarship” si multe altele.

QS World MBA Tour, este unul dintre cele mai mari evenimente educationale la nivel mondial, ce se desfasoara in orase precum: New York, Philadelphia, Buenos Aires, Londra, Paris, Milano, Atena, Kiev, Bucuresti, Moscova, Seul, Beijing, Shanghai, Tokio. Targul aduce fata in fata unele dintre cele mai mari scoli de business din lume cu tineri profesionisti interesati de programele MBA si Executive MBA.

Nume: Mihaela Draghici
Companie: QS
E-mail: [email protected]
Website: www.topmba.com

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top