Opinii

Protecţia mediului înconjurător, o prioritate în oraşul Ovidiu

Consilierii locali ai oraşului Ovidiu au aprobat în cadrul ultimei şedinţe hotărârea privind darea în administrarea Consiliului Judeţean Constanţa a terenului în suprafaţă de 5,2 hectare, situat în extravilanul oraşului Ovidiu, parcela Np 209/1, judeţul Constanţa în vederea realizării investiţiei staţie de sortare deşeuri reciclabile şi staţie de tratare mecanico-biologică, destinată tratării deşeurilor colectate, în Zona1-Constanţa, în cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Constanţa”.

Prin aprobarea acestei hotărâri, Consiliul Local Ovidiu vine în ajutorul Consiliului Judeţean Constanţa, care a depus numroase eforturi pentru ca proiectul amintit să fie declarat elegibil şi să primească finanţare. „Protecţia mediului înconjurător trebuie să fie una dintre priorităţile oricărei administraţii publice locale, având în vedere că la nivel european se pune foarte mare preţ pe acest aspect. Consider că proiectul ce urmează a fi demarat de Consiliul Judeţean nu face decât să contribuie la creşterea calităţii mediului în judeţul Constanţa, şi mai ales în oraşul Ovidiu. Ca autoritate locală, trebuie să oferim tot sprijinul necesar pentru astfel de proiecte, care nu sunt decât în interesul locuitorilor acestui judeţ”, este de părere primarul oraşului Ovidiu George Scupra.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top