Actualitate

Proiecte în curs de derulare în comuna Baia

În această perioadă de vară, în comuna Baia (județul Tulcea) se lucrează intens la mai multe proiecte de care vor beneficia toți locuitorii comunei. Primarul Mugurel Marșavela a descris trei dintre aceste lucrări.

În primul rând, construcția unei capele mortuare în curtea bisericii din Baia începe să prindă contur. A fost un proiect care a început mai greu din cauza unor piedici puse de anumite persoane, susține primarul.

„Deși sper să o folosim cât mai rar, știu că este o necesitate pentru comuna noastră și că dumneavoastră ați dorit-o foarte tare. Am luptat mult pentru a demara construcția ei, mi s-au pus bete în roate și m-a durut când am auzit că persoane foarte apropiate bisericii care au împiedicat atâta timp ridicarea capelei au ajuns să se laude cu ea.

Dar toate acestea nu au importanță dacă dumneavoastră sunteți mulțumiți și interesul comunei este satisfăcut. Pentru asta lupt”, spune Mugurel Marșavela într-un mesaj adresat locuitorilor comunei Baia.

Tot la începutul acestei veri, administrația locală a început implementarea proiectului “Reabilitare, Modernizare și dotare Cămin Cultural în localitatea Panduru, comuna Baia”. Vechea clădire a căminului este într-o stare avansată de degradare și nu se putea pune problema folosirii ei conform destinației.

Astfel, noul Cămin Cultural va fi unul modern, cu toate dotările necesare pentru desfășurarea de evenimente și activități sociale, culturale și recreative „ce ne vor bucura pe toți, de la mic la mare. Acesta este doar începutul unui lung și necesar șir de investiții de care satul Panduru va beneficia în continuare”, adaugă primarul.

Nu în ultimul rând, la casa parohială din aceiași localitate,  Panduru, se muncește cu voluntari pentru edificarea construcției. „Îi felicit pe locuitorii comunei noastre care în vreme caniculară au continuat lucrul și le mulțumim tuturor celor care s-au implicat și ne-au dat o mână de ajutor. Mai este destul de muncă, dar nici bunăvoința nu ne lipsește, așa că rezultatul vă fi pe măsură eforturilor depuse”, concluzionează primarul comunei Baia, Mugurel Marșavela.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top