Fără categorie

Proiect uriaș de investiție la RAJA- 592 de milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii

SC RAJA SA a demarat, miercuri, 8 noiembrie, procedurile legale privind implementarea unui proiect de 592 milioane de euro pentru cinci județe din țară, inclusiv Constanța. Proiectul “Sprijin pentru pregătirea Aplicației de Finanțare și a Documentațiilor de Atribuire pentru Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apă și Apă Uzată în Aria de Operare a S.C. RAJA S.A. Constanța, în perioada 2014-2020”, este unul dintre cele mai ample proiecte de infrastructură promovate în țara noastră.
La conferința de presă organizată cu acestă ocazie au fost prezenți Aurel Presură, directorul interimar RAJA, Horia Marius Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, dar și reprezentanți ai câtorva primării din județul Constanța.
Aurel Presură, a prezentat proiectele implementate de societate cu fonduri europene din perioada 1998 până în prezent. A fost evidențiată necesitatea și soluțiile de extindere și modernizare a infrastructurii rețelelor de apă și apă uzată pentru 85 de localități din județul Constanța. De asemenea a fost pusă în discuție și viitoarea magistrală de apă care va pleca din Medgidia și va ajunge până la Vama Veche, aceasta fiind de fapt soluția cea mai viabilă de a reabilita întreaga structură a rețelei de apă din toate stațiunile din sudul Litoralului.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top