Fără categorie

Primul proiect national de dezvoltare personala si coaching – Traind cu mine insumi, debuteaza in Timisoara

Timisoara, 9 octombrie 2011

Coaching-ul este o metoda de dezvoltare personala care asigura atingerea succesului și a excelenței atat in plan personal cat și profesional prin utilizarea celor mai eficiente tehnici de optimizare a capacitaților de care dispune fiecare om.

Dreams Come TRUE Coaching for Succes, de Elena Capruciu, in parteneriat cu Grupul de Comunicare PRAEMIUM, debuteaza cu primul proiect de nivel național destinat dezvoltarii personale si coaching-ului, Traind cu mine insumi.

Primul workshop din cadrul acestui proiect va avea loc ntre 21-23 octombrie 2011, la Hotelul Boavista, in centrul Timișoarei.

Acesta va da startul unui tur ce va ține un an, pana in octombrie 2012, uramnd sa fie organizat și in: Constanța, Iași, Cluj, Targul Mureș, Brașov, Oradea, Arad, Craiova, Pitești, Galati, Sibiu, Ploiești, Suceava, Piatra Neamț, București.

Workshop-ul va fi susținut de catre Elena Capruciu, Life&Business Coach acreditat internațional.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top