Fără categorie

PRIME Romania, pe podium la Romanian PR Awards

George Badina si Lucia Pirvu, membri PRIME Romania, au fost desemnati castigatori la editia Romanian PR Awards de anul acesta

image

Bucuresti, 31 octombrie 2011 – Cea de-a IX-a editie a competitiei Romanian PR Awards si-a premiat vineri, 28 octombrie, la Palatul Parlamentului, castigatorii. Printre laureatii acestui eveniment s-au numarat George Badina (primul loc) si Lucia Pirvu, finalisti la categoria Junior PR Award.

Pentru George Badina, student in anul III la Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir”, specializarea Comunicare si Relatii Publice, participarea la competitie a fost ocazia potrivita pentru a-si testa aptitudinile de viitor PR-ist. El a reusit sa convinga juriul prin proiectarea unei campanii de promovare a studiilor superioare in Statele Unite si de crestere a notorietatii Centrului Educational Fulbright. „Entuziasmul meu a fost transpus pe hartie şi am folosit un numar variat de canale de promovare pentru a ajunge la public…

George Badina si Lucia Pirvu, membri PRIME Romania, au fost desemnati castigatori la editia Romanian PR Awards de anul acesta

image

Bucuresti, 31 octombrie 2011 – Cea de-a IX-a editie a competitiei Romanian PR Awards si-a premiat vineri, 28 octombrie, la Palatul Parlamentului, castigatorii. Printre laureatii acestui eveniment s-au numarat George Badina (primul loc) si Lucia Pirvu, finalisti la categoria Junior PR Award.

Pentru George Badina, student in anul III la Universitatea Crestina „Dimitrie Cantemir”, specializarea Comunicare si Relatii Publice, participarea la competitie a fost ocazia potrivita pentru a-si testa aptitudinile de viitor PR-ist. El a reusit sa convinga juriul prin proiectarea unei campanii de promovare a studiilor superioare in Statele Unite si de crestere a notorietatii Centrului Educational Fulbright. „Entuziasmul meu a fost transpus pe hartie şi am folosit un numar variat de canale de promovare pentru a ajunge la publicurile tinta. Obiectivele campaniei ar fi fost atinse prin organizarea de web conferinte, QR coduri si evenimente de networking” a declarat George Badina, membru PRIME Romania.

Studenta in anul III la Facultatea de Jurnalistica a Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu, Lucia Pirvu a aflat de concursul Romanian PR Awards inca din primul an universitar. Daca in anul doi n-a reusit sa participe, a treia oara a fost cu noroc pentru membra PRIME Sibiu care a conceput o campanie pentru Crucea Rosie. Aceasta era menita sa informeze si sa schimbe atitudinile privind comportamentul deviant al tinerilor care incearcau sa se integreze in grupuri sociale de tipul „gastilor”. Pentru Lucia Pirvu, „concursul a fost o provocare si o ocazie de a-si testa aptitudinile si cunostintele dobandite pana in acel moment”.

Pe langa diplome si carti, cei doi membri PRIME Romania au castigat un internship la una dintre agentiile participante la concurs. „Cel mai important lucru pe care l-au castigat din perspectiva noastra este posibilitatea de a isi testa cunostintele si abilitatile dobandite in timpul cursurilor si orelor de voluntariat. Au devenit mai increzatori in fortele lor si au primit confirmarea ca prin pasiune si munca pot concepe campanii de PR inteligente” a declarat Elena Pomarac, Presedinte PRIME Romania.

Despre PRIME Romania

PRIME Romania este singura Asociatie Studentească de Relatii Publice si Comunicare din Romania. Organizatia are ca obiectiv principal facilitarea unei legaturi intre teorie si practica, intre studenti si profesionistii din acest domeniu.

Asociatia studenteasca PRIME Romania este parte din Asociatia Europeana PRIME Europe. PRIME Europe se bucura, in prezent, de colaborarea a 600 membri din 16 tari si 8 tari candidate.

PRIME Romania are sediul principal în Bucuresti, iar recent si-a dezvoltat 3 filiale în: Iasi, Sibiu si Brasov.

Despre PRIME Europe

Organizatia PRIME Europe, asociatia europeană a studentilor la relatii publice si comunicare, este compusa din 16 filiale: Austria, Belgia, Estonia, Finlanda, Germania, Italia, Letonia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia, Slovenia, Suedia si Ungaria.

Nume: Alice Teodorescu
Companie: PRIME Romania
E-mail: [email protected]
Website: www.public-relations.ro

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top