Opinii

Primarul Gabriela Iacobici a pus la punct planul de dezvoltare al comunei Grădina

Până în 2020, comuna Grădina va fi suferi transformări spectaculoase

Administraţia locală din localitatea Grădina, reprezentată de primarul Gabriela Iacobici, are planuri mari pentru localnici. Datorită unei strategii de dezvoltare promovate de investitorii în energie eoliană, aflaţi pe teritoriul comunei, dar şi datorită taxelor şi impozitelor pe care primăria le va încasa, în urma punerii în funcţiune a parcului eolian, Gabriela Iacobici poate aşterne pe hârtie proiectele necesare dezvoltării localităţii, pe care le va demara în viitor.

Pentru început, primăria are în vedere extinderea cimitirului şi achiziţionarea casei de lângă acesta, pentru a o transforma în casă mortuară. Alte proiecte sunt reabilitarea bisericii cu hramul “Sfânta Parascheva”, din Grădina, şi dotarea comunei cu pubele destinate colectării de deşeuri menajere, pentru 300 de case, care vor costa 6000 de euro: “Cheltuiala o vom recupera în timp, de la localnici. Important e să respectăm normele europene şi să păstrăm curăţenia în localitate. Oricum, vom mări cât vom putea de puţin taxa de resturi menajere”, a declarat Gabriela Iacobici.

Elevii eminenţi au fost trimişi în tabără

Premianţii din şcoala generală au fost răsplătiţi cu o tabără de o săptămână, la Alba Iulia. Cheltuielile au fost suportate de compania CEZ, investitorul în energie eoliană, de pe raza comunei. Acest proiect face parte dintr-o strategie mai amplă de dezvoltare pe care compania o va implementa de-a lungul anilor, în localitatea Grădina. “20 de copii, care au obţinut cele mai bune rezultate în anul şcolar ce tocmai s-a încheiat, au plecat în tabără în perioada 14-20 iulie. Premianţii din şcoala generală, de la noi, din comună, au fost răsplătiţi de compania CEZ, care va finanţa, în viitor, mai multe proiecte sociale, destinate dezvoltării comunei”, a declarat primarul localităţii Grădina, Gabriela Iacobici.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top