Politic

Primarul din Lumina, Dumitru Chiru, desființează minciunile despre raportul inexistent al Curții de Conturi

În contextul unor recente zvonuri apărute în mediul online, care pretind existența unui raport controversat al Curții de Conturi, primarul comunei Lumina din județul Constanța, Dumitru Chiru, a considerat necesar să clarifice situația. Într-o declarație oficială adresată locuitorilor comunei, primarul Chiru demontează aceste acuzații false și îndeamnă cetățenii să nu se lase influențați de dezinformările care apar în pragul alegerilor locale:

„Dragi locuitori ai comunei Lumina,

În urma minciunilor apărute în mediul online privind existența unui așa-zis Raport al Curții de Conturi, vă informez că primăria Lumina NU ARE UN RAPORT FINALIZAT. Curtea de Conturi efectuează periodic controale și TOATE rapoartele sunt publice. Articolul apărut pe un site constănțean este MINCINOS, raportul neexistând.

Suntem cu câteva zile înaintea alegerilor care vor decide soarta comunei noastre. NU VĂ LĂSAȚI MINȚIȚI! În momentul în care Curtea de Conturi ne va da concluziile raportului, voi face public raportul.

Domnilor din Consiliul Local, dacă aveți un astfel de raport, faceți-l public?

Stimați cetățeni, asistăm la o încercare grosolană de manipulare. Contracandidații mei, văzând că dumneavoastră, oamenii din Lumina, sunteți alături de mine, folosesc toate mijloacele pentru a mă denigra în speranța că vor „ciuguli” un loc în Consiliul Local.

Haideți pe 9 iunie la vot! Haideți să le arătăm că nu ne lăsăm păcăliți de maidanezii politicii românești!”

– Comandate de Partidul Social Democrat – PSD Organizatia Județeană Constanța

– Executat de SC NET PRINT EST SRL – portal: www. dezvaluiri.ro

– CMF: 21240002

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top