Actualitate

Primarul din Costineşti și-a pus locuitorii în cap: Nu a vrut să pună pe ordinea de zi hotărârea pentru înființarea grupei de grădiniță cu orar prelungit

Viceprimarul comunei Costineşti, Gheorghe Mechenici, a anunțat printr-o postare pe Facebook că primarul Dorin Dumitru Jeanu (PMP) a refuzat să treacă pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local din 7 octombrie un proiect de hotărâre ce viza înființarea unei grupe de grădiniță cu orar prelungit.

După ce Mechenici a trecut proiectul pe lista suplimentară, acesta a fost respins de o majoritate ad hoc, formată din consilieri de la PMP și PSD.

Pentru ședința de consiliu de astăzi am avut 4 proiecte. Din cauza faptului că nu au fost aprobate de către domnul primar pe ordinea de zi, am fost obligat să le trec pe lista suplimentară, însa cel mai important proiect a fost următorul:

– Proiect de hotărâre privind modificarea și completarea HCL 48/26.05/2022, privind constatarea oportunității aprobării demersurilor necesare înființării unei grupe cu program prelungit în cadrul grădiniței cu program normal Pinocchio Costinești. Din păcate, acest proiect nu a trecut din cauza unor colegi din Consiliul Local. Le mulțumesc celor care au votat pentru acest proiect: Piciu Daniela, Emanuela Gavrila, Mechenici Gheorghe, Marinescu Bogdan, Călin Mugurel, Neghină Cosmin.

Împotrivă au votat: JIANU BOGDAN, CONDARI ADRIAN, CARAMAN CORINA, GITITA TUDOR, RUJAN CONSTANTIN, BURCEA IULIAN, CINCA DRAGOȘ

Vă rog să îi întrebați de ce s-au opus acestui proiect! Se pare că pentru achiziționarea unui incinerator pentru cei de la ASPA IVETS avem bani, însă pentru copiii din comună NU!”, a transmis Mechenici.

Mai mulți locuitori din Costinești și-au exprimat nemulțumirea legată de acest subiect, pe rețelele de socializare.

I-am solicitat primarului din Costinești, Dorin Jeanu, o explicație pentru această situație, dar acesta nu a dorit să comenteze.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top