Actualitate

Primarul comunei Mahmudia face apel la calm și responsabilitate

Primarul comunei Mahmudia, județul Tulcea, Ion Șerpescu, îi îndeamnă pe locuitori să respecte toate regulile igoenico-sanitare, să fie clami și responsabili, pentru a preveni răpândirea coronavirusului:

„Fac apel la CALM și RESPONSABILITATE din partea dvs. pentru a preveni și a limita răspândirea infecţiei COVID-19
 Vă rog, să respectăm toate regulile şi cerinţele sanitaro-igienice recomandate de către medici si de institutiile statului.
 Este important să fim conștienți de consecințele pe care le poate avea lipsa de responsabilitate și ignorarea măsurilor obligatorii pe care le dispun autoritățile.
 TREBUIE să înțelegeți că aceste măsuri au scopul de a limita cât mai mult extinderea virusului. Cea mai eficientă soluție în lupta împotriva acestui virus este prevenția. De aceea, se impune ca cei ce provin din Italia sau alte zone cu risc de infectare ori care au intrat în contact cu persoane infectate, să se autoizoleze și să anunțe autoritățile urgent.
 De asemenea, vă sfătuiesc pe toți ceilalți, să rămâneți la domiciliu și să limitați cât se poate de mult ieșirea în spațiile publice, mai ales a copiilor. Să ieșiți numai pentru rezolvarea unor probleme ce nu suferă amânare.
 TREBUIE să privim cu mare responsabilitate această situație.
 Autoritățile au nevoie de sprijinul și înțelegerea populației, pentru a lupta eficient împotriva răspândirii virusului.
 NOI TREBUIE SĂ FIM PRIMII CĂRORA SĂ NE PESE!
Sănătate tuturor!
Primarul comunei Mahmudia
SERPESCU ION”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top