Actualitate

Primarul comunei Mahmudia face apel la calm și responsabilitate

Primarul comunei Mahmudia, județul Tulcea, Ion Șerpescu, îi îndeamnă pe locuitori să respecte toate regulile igoenico-sanitare, să fie clami și responsabili, pentru a preveni răpândirea coronavirusului:

“Fac apel la CALM și RESPONSABILITATE din partea dvs. pentru a preveni și a limita răspândirea infecţiei COVID-19
 Vă rog, să respectăm toate regulile şi cerinţele sanitaro-igienice recomandate de către medici si de institutiile statului.
 Este important să fim conștienți de consecințele pe care le poate avea lipsa de responsabilitate și ignorarea măsurilor obligatorii pe care le dispun autoritățile.
 TREBUIE să înțelegeți că aceste măsuri au scopul de a limita cât mai mult extinderea virusului. Cea mai eficientă soluție în lupta împotriva acestui virus este prevenția. De aceea, se impune ca cei ce provin din Italia sau alte zone cu risc de infectare ori care au intrat în contact cu persoane infectate, să se autoizoleze și să anunțe autoritățile urgent.
 De asemenea, vă sfătuiesc pe toți ceilalți, să rămâneți la domiciliu și să limitați cât se poate de mult ieșirea în spațiile publice, mai ales a copiilor. Să ieșiți numai pentru rezolvarea unor probleme ce nu suferă amânare.
 TREBUIE să privim cu mare responsabilitate această situație.
 Autoritățile au nevoie de sprijinul și înțelegerea populației, pentru a lupta eficient împotriva răspândirii virusului.
 NOI TREBUIE SĂ FIM PRIMII CĂRORA SĂ NE PESE!
Sănătate tuturor!
Primarul comunei Mahmudia
SERPESCU ION”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top