Actualitate

Primăria Mircea Vodă va organiza cea de-a XVI-a ediție a zilei comunei

Comuna Mircea Vodă, județul Constanța, îmbracă straie de sărbătoare cu ocazia celei de-a XVI-a ediție a zilei comunei! Surprizele pregătite de organizatori – Primăria și Consiliul Local Mircea Vodă, se vor ține lanț și vor încânta publicul cu momente artistice dintre cele mai diverse!

Evenimentul va debuta sâmbătă, 20 mai 2023, la ora 15, și va avea loc la Baza Sportivă din localitatea Mircea Vodă.

Așa cum au obișnuit în fiecare an, autoritățile locale răsplătesc – cu premii în bani și diplome, munca de peste an a celor mai merituoși elevi cu rezultate deosebite atât la olimpiadele școlare, dar și la concursurile sportive.

De asemenea, vor fi acordate premii în bani și diplome câștigătorilor concursurilor sportive de fotbal și cross organizate în ajunul Zilei comunei Mircea Vodă.

Șapte cupluri vor fi celebrate ca urmare a sărbătoririi Nunții de Aur. Alături de cele mai longevive căsnicii, vor fi aniversate două localnice care au împlinit venerabilele vârste de 101 ani, respectiv 102 ani.

Programul artistic va fi deschis chiar de elevii talentați ai comunei. Totodată, alături de ansamblul local ,,Valea Dobrogei”, vor urca pe scenă mai multe ansambluri dobrogene care vor încânta publicul cu momente de folclor autentic.

Organizatorii nu i-au uitat nici pe împătimiții sportului care vor putea urmări o demonstrație a clubului local de Taekwondo!

Seara se promite a fi una de neuitat! Vor încânta audiența invitați speciali precum: Maria Magdalena, Ionuț Bostan, Elena Vasile Călin, Kelyfos, Elegance Dance Show, Matilda Pascal Cojocărița, Oana Radu Live Band și Jador Live Band. Drago Nicula va fi cel care va prezenta evenimentul.

Nelipsitul foc de artificii va fi cel care va încheia frumoasa sărbătoare!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top