Opinii

Primăria comunei Nicolae Bălcescu aşteaptă evaluarea proiectelor pentru modernizarea localităţii

Reprezentanţii administraţiei publice locale din comuna Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan (primarul localităţii) şi Nicolae Ciocănete (viceprimar), se pot lăuda cu şase proiecte mari şi late, care sunt sau vor fi susţinute financiar fie de Guvern, fie de banii europeni. Până în prezent, proiectul ce a fost depus şi acceptat este cel referitor la baza sportivă din comună cu teren de fotbal omologabil tip I. Valoarea proiectului este de 605.465 lei, banii provenind din fondurile guvernamentale, prin Ordonanţa de Urgenţă nr.7 din 2006.

Un articol de Andreea PAVEL, Bogdan TARCEA

Alte proiecte ce au fost depuse şi urmează a fi evaluate sunt:
Construirea unei săli de sport în localitate, prin Compania Naţională de Investiţii SA.
„Proiectul integrat pentru dezvoltarea comunei Nicolae Bălcescu: Reabilitare şi modernizare drumuri, construire piaţă agroalimentară, construire „After School”  prin Măsura 322, renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”.
Implementarea sistemului integrat de management-calitate, mediu, sănătate şi securitate ocupaţională, în scopul creşterii calităţii serviciilor publice la nivelul primăriei comunei Nicolae Bălcescu, prin programul operaţional creşterea capacităţii administrative, Axa prioritară 2 – domeniul major de intervenţie 2.2 – inclusiv ISO – EMAS.
„Programul de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi” – amenajarea unui parc în comună.
„Programul de îmbunătăţire a calităţii mediului prin realizarea de spaţii verzi în localităţi” – amenajarea unui parc în satul Dorobanţu.
Proiectele sunt susţinute financiar de fonduri guvernamentale, fonduri nerambusabile PNDR, fonduri nerambursabile PODCA, respectiv fonduri de mediu, iar valoarea lor depăşeşte o sută de milioane de lei!

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top