Actualitate

Primăria Adamclisi, informare către cetățeni, despre secetă

Primăria Adamclisi îi anunță pe cetățeni că sunt așteptați să depună înștiințări în care să specifice gradul de calamitate (estimativ) produs de secetă, pentru a fi transmise către instituțiile abilitate. Locuitorii comunei pot ridica formulare de înștiințări de la magazinele din comună.

Vă readuc in atenție că fenomenul de secetă este accentuat, iar culturile agricole vor suferi pagube importante.
Cei care aveți cultivate suprafețe cu grâu, orz rapiță, lucernă trebuie să depuneți înștiințări la primărie, unde veți specifica gradul de calamitate estimativ.
Ele vor fi transmise către Direcția Agricolă și Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța, de către primărie, în vederea centralizării pe județ. 
O comisie stabilită prin ordin de prefect se va deplasa în fiecare localitate, pentru evaluarea pagubelor la fata locului, în vederea despăgubirilor.
Vă rugăm să depuneți înștiințările pentru efectuarea demersurilor. Până astăzi, la nivel de comună, am transmis aproximativ 4500 ha, declarate calamitate, conform înștiințărilor depuse, a transmis primarul Dorina Șerbănescu.  

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top