Actualitate

Prima zi a festivalului UNTOLD Dubai a stabilit un record de participare la un eveniment în Emiratele Arabe Unite: peste 40.000 de participanți

UNTOLD, brandul românesc născut la Cluj-Napoca pune orașul Dubai pe harta internațională a destinatiilor de festival.

Prima zi a festivalului UNTOLD Dubai a depășit așteptările participanților si ale artiștilor de nivel internațional, stabilind un record de participare la un eveniment în Emiratele Arabe Unite: peste 40.000 de fani din întreaga lume. În felul acesta, UNTOLD, brand românesc născut la Cluj-Napoca, își respectă promisiunea făcută, aceea de a fi partenerul strategic al orașului Dubai în entertainment și de a-l poziționa pe harta internațională a destinațiilor de festival.

 Peste 100 artiști internaționali vor urca pe scene în cele patru zile de festival, dintre cele mai așteptate show-uri fiind: PSY, G-Eazy, Tiesto, Hardwell, Major Lazer, Don Diablo, Sebastian Ingrosso și Timmy Trumpet, alături de John Newman, Ellie Goulding, Armin Van Buuren, Paul Kalkbrenner, care au creat o atmosferă incredibilă la scenele amplasate la EXPO City, în prima zi a festivalului.

Pe 15 februarie, unul dintre cele mai fascinate orașe ale lumii  a experimentat, în premieră, magia universului UNTOLD, odată cu debutul ediției inaugurale UNTOLD Dubai. 40.000 de fani entuziaști au ajuns în locația iconică, EXPO City Dubai, pentru a trăi bucuria oferită de creatorii UNTOLD, un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite, un paradis al entertainment-ului și al inovației.

UNTOLD, festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, a avut un debut spectaculos și a devenit un hub internațional al divertismentului. Mainstage-ul UNTOLD Dubai, locul dedicat superstarurilor la nivel global, a oferit un mix perfect de stiluri muzicale.

„Sunteți pregătiți sa fscriem istorie impreună? Veți merge acasa și veți spune că ați participat la prima ediție a celui mai mare festival organizat aici”, a declarat Armin van Buuren

Armin van Buuren, DJ-ul care ocupă locul 5 în Top 100 DJ Mag, a fost unul dintre cei mai așteptați headlineri din prima zi de festival. Olandezul și-a uimit fanii cu un set live de două ore și a dat viață universului UNTOLD Dubai. Armin a demonstrat  încă o dată abilitatea excepțională pe care o are, aceea de a crea o conexiune unică cu fanii din întreaga lume.

Senzația pop internațională, Ellie Goulding, a fost de asemenea în centrul atenției. Artista britanică a oferit fanilor un show live uimitor, în care a inclus un mix de hit-uri, cu care a ajuns în topurile internaționale și piese de pe cel mai recent album, „Higher Than Heaven”.

Paul Kalkbrenner a oferit și mai multă emoție și i-a purtat pe fani într-o calătorie prin lumea muzicii techno. Fanii s-au conectat cu artistul german, iar la finalul set-ului său live, Paul Kalkbrenner și-a exprimat recunoștința față de fani.

O altă surpriză Mainstage a fost John Newman, un artist versatil care îmbină elemente soul, pop și electronice și care a creat un spectacol captivant.

Cu o multitudine de alți artiști de renume mondial care au urcat pe scenă pe parcursul serii, prima zi a acestui fenomen muzical a fost cu adevărat magică.

În cea de-a doua zi a festivalului UNTOLD Dubai, fanii se vor bucura de show-urile unor artiști Tiesto, Hardwell, Tujamo, Badshah, Luciano și mulți alții.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top