Ştiri

Președintele PSD Constanța, ministrul Felix Stroe, mesaj de susținere pentru premierul Tudose

Liderii locali ai PSD au cerut zilele acestea convocarea Comitetului Executiv Național al partidului pentru a tranșa disputa dintre premierul Mihai Tudose și președintele Liviu Dragnea.
Pe fondul disputelor dintre premier și președintele PSD, liderii organizațiilor social-democrate din teritoriu au început să-și manifeste simpatiile față de unul dintre cei doi. Totodată, aceștia susțin convocarea de urgență a CExN-ului pentru a pune capăt disputelor dintre cei doi lideri.
Felix Stroe, șeful PSD Constanța și, totodată, ministrul transporturilor în guvernul Tudose, a transmis într-un comunicat de presă că „ar fi bine ca la CExN-ul următor să purtăm o discuție serioasă despre cum putem democratiza puterea de decizie în partid și despre cum putem face ca actuala guvernare să performeze.
E necesar ca din Guvern să facă parte cei mai pregătiți oameni pe care îi are partidul. Îmi doresc ca de această dată organizațiile locale să fie mai implicate, pentru că nu e normal să decidă doar o mână de oameni.
Partidul suntem noi, toți cei care am muncit pentru a câștiga încrederea românilor. Premierul are responsabilitatea actului de guvernare dar trebuie sa aibă și decizia”.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top