Fără categorie

Președintele polonez Komorowski cere „mai multă Europă“ ca reacție la criză

Președintele polonez Komorowski cere „mai multă Europă“ ca reacție la criză
Președintele polonez Komorowski cere „mai multă Europă“ ca reacție la criză „Istoria Europei este o istorie a conflictelor și a războaielor, dar reprezintă, în același timp, o mărturie a dorinței nestrămutate de unificare“, a spus la Parlamentul European, astăzi, președintele Poloniei, Bronisław Komorowski. Dumnealui a susținut moneda unică – euro – și uniunea monetară, cerând o reacție comună la criză, deoarece „numai o Europă puternică și unită poate da răspunsul cel bun“. Dumnealui a cerut astfel „mai multă Europă“.

Sursa : © Parlamentul European

Instituţii − 13-09-2011 – 15:54

Președintele polonez Komorowski cere „mai multă Europă“ ca reacție la criză

Preşedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, și președintele Poloniei, Bronislaw Komorowski

„Istoria Europei este o istorie a conflictelor și a războaielor, dar reprezintă, în același timp, o mărturie a dorinței nestrămutate de unificare“, a spus la Parlamentul European, astăzi, președintele Poloniei, Bronisław Komorowski. Dumnealui a susținut moneda unică – euro – și uniunea monetară, cerând o reacție comună la criză, deoarece „numai o Europă puternică și unită poate da răspunsul cel bun“. Dumnealui a cerut astfel „mai multă Europă“.

Prezentându-l pe Bronisław Komorowski eurodeputaților, preşedintele Parlamentului European, Jerzy Buzek, a arătat că acesta a apărat în cursul vieții sale democrația și valorile democratice. „Apărarea sistemului nostru de valori a fost unul din sloganurile sale cheie“, a arătat domnul Buzek.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top