Actualitate

Președintele CJ Tulcea, în vizită la laboratorul de testare Covid-19, în curs de amenajare

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a mers ieri în vizită la laboratorul Direcției Sanitar Veterinare, pentru a vedea stadiul lucrărilor de amenajare. Teodorescu le-a mulțumit medicilor Spitalului Județean de Urgență Tulcea (SJUT) și reprezentanților DSV pentru implicare și a anunțat că cele 40.000 de măști donate din partea Chinei urmau să sosească la Tulcea în noaptea de 3 spre 4 aprilie.

S-a constatat nevoia de alte materiale necesare pentru dotarea laboratorului, unele care vor fi asigurate cel târziu luni, altele chiar în cursul zilei de azi (3.04.2020).
Au ajuns și kiturile de extracție precum și kiturile de multiplicare, odată cu încă un aparat de testare donat, astfel încât vor începe primele testări pentru Covid-19 la Tulcea săptămâna viitoare.

În urma unor discuții purtate astăzi cu medicii de la secția de boli infecțioase a SJUT, s-a identificat nevoia de personal medical suplimentar la secție, am văzut traseele create și filtrele și faptul că sunt pregătiți să primească cazuri ușoare și medii care pot apărea la nivelul județului nostru.

Apreciez implicarea tuturor medicilor și a cadrelor medicale, munca celor de la DSV și a echipei de la SJUT la laborator, dedicarea celor de la secția de boli infecțioase, și le mulțumesc.
Se vede o implicare totală a tuturor factorilor de decizie la nivelul SJUT astfel încât să putem face față a tot ce poate apărea în viitorul foarte apropiat.

Cele 40 000 de măști donate din partea Chinei sosesc la Tulcea chiar în noaptea aceasta. Mulțumim, prieteni din China!

Vă transmit tuturor sănătate și vă rog să aveți grijă de voi și de cei dragi, a spus Horia Teodorescu

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top