Ştiri

Președintele C J Constanța, Horia Țuțuianu, a participat la Școala de Vară a TSD

În timp ce la București este agitație maximă în rândul coaliției de guvernare, iar la Constanța sunt oarece probleme în sânul Opoziției, la Neptun s-a desfășurat, la finele săptămânii trecute, Şcoala de pregătire politică a Tineretului Social Democrat (TSD). Tradiționalele intervenții ale liderilor de la Centru au lipsit, aceștia fiind reținuți de situația din Capitală. Reuniunea TSD s-a desfășurat, însă, în condiții optime, sub atenta supraveghere a președintelui CJ Constanța, Horia Țuțuianu, și a președintelui OFSD Constanța – Mariana Gâju.

 

Cu ocazia școlii de vară au fost organizate alegeri pentru funcția de președinte al organizației tinerilor social democrați – filiala Constanța. Fostul președinte – viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu – trecut acum în rândul „seniorilor” și-a terminat mandatul. În locul său a fost ales președinte Nicolae Roșu, membru cu ștate vechi al organizației TSD Constanța și absolvent al Universității „Ovidius”. În paralel, lucrările Școlii de vară au vizat multiple aspecte utile tânărului politician cât și PSD per ansamblu, printre care: Pregătirea campaniei pentru alegerile din 2019, importanţa comunicării în mediul online şi offline, drepturile omului, ecologie, sănătate ș.a.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top