Ştiri

PNL Tulcea are un reprezentant în conducerea centrală a partidului- Deputatul George Șișcu

Recentele alegeri din PNL au adus o dublă victorie pentru organizația județeană Tulcea. În primul rând, candidatul pe mâna căruia a mers PNL Tulcea, Ludovic Orban, a devenit președintele partidului. În al doilea rând, deputatul de Tulcea George Șișcu a fost ales unul dintre cei 16 membri ai Biroului executiv al Partidului Național Liberal.

„Pentru mine, alegerea în această funcție este o încununare a carierei politice, care a început în 1996 și s-a desfășurat numai în Partidul Național Liberal. Cred că în alegerea mea au contat loialitatea și experiența politică și administrativă.
Este onorant pentru PNL Tulcea să aibă un reprezentant în acest for în care se iau deciziile majore ale partidului, mai ales că noi nu suntem o organizație atât de mare comparativ cu celelalte județețe și de aceea nu am avut atât de mulți delegați.
Le mulțumesc colegilor pentru că au fost alături de mine și m-au sprijinit în acest demers. Le promit pe această cale că voi face tot ce depinde de mine pentru ca organizația noastră și Partidul național Liberal să ajungă acolo unde le este locul”, a declarat pentru ziarul Dezvăluiri deputatul George Șișcu.

Într-o postare pe pagina de Facebook a PNL Tulcea, președintele organizației județene, Ilie Ștefan, l-a felicitat pe noul membru în Biroul Executiv Național, dar și pe ceilalți colegi prezenți la Congres: „Felicitări George! Felicitări tuturor colegilor, delegaţilor de la Congres și Consiliu și întregii Filiale Tulcea! Cu toții suntem o echipă, care va crește prin calitate și performanță! De azi suntem și mai puternici, cu un președinte ca Ludovic, cu un membru în Biroul Executiv ca George și cu o echipă de prieteni, care a dovedit unitare și solidaritate! Ţin să mulţumesc şi colegilor implicaţi în Comisia de numărare a voturilor, secretarul general Gabriel Herea şi membrului BPJ Filip Gabriel Radu”.

Un articol de Mihai Răzvan ROTARU

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top