Politic

PNL şi-a prezentat la Constanţa candidaţii pentru europarlamentare

Partidul Naţional Liberal şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile europarlamentare, în cadrul unei Reuniuni regionale (sud-estul României, cu reprezentanţi din judeţele: Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Vrancea), ce a avut loc duminică, 14 aprilie, la Pavilionul Expoziţional din Constanţa.

La eveniment au fost prezenţi președintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al partidului, Robert Sighiartãu, prim-vicepreşedintele Raluca Turcan, vicepreşedintele Victor Paul Dobre,, președintele PNL Constanța, Bogdan Huţucă, parlamentari şi aleşi locali din Regiunea sud-est. Dintre candidaţii PNL la alegerile europarlamentare au luat cuvântul, printre alții, Rareş Bogdan, Siegfried Mureşan, Vlad Nistor, Cristian Bușoi.

Robert Sighiartău, secretar general al PNL

„Trebuie să arătăm PSD-ului că România nu este a lor, este a noastră, a românilor. Niciodată în ultimii 30 de ani România nu a fost batjocorită mai mult decât acum. Totul în jurul României este o mare minciună, un tablou absurd al unei ţări europene în care oamenii ei sunt minţiţi, terorizaţi, ameninţaţi. A sosit momentul să punem capăt unei mari minciuni şi imposturi. România, în primul rând este românilor, a oamenilor buni, este România următorilor ani. România viitorului este o ţară integrată complet în Europa, o ţară în care fiecare dintre noi are drepturi egale, care nu se pot negocia. România viitorului este o ţară la care visăm fiecare dintre noi şi la care visez şi eu, trebuie să fie locul în care ne place să trăim. Să fie o ţară din care oamenii nu mai pleacă.

În România viitorului, cei care conduc nu mint, nu fură, nu manipulează şi nu scriu legi pentru ei şi ca să se scape de puşcărie. În România viitorului, românii care muncesc primesc salarii corecte, pensionarii au pensiile pe care le merită după o viaţă de muncă, iar copiii noştri au modele, învaţă în şcoli moderne şi îşi pot găsi un rost la ei în ţară. România viitorului este motivaţia pentru care mă aflu astăzi în faţa dumneavoastră”.

Bogdan Huţucă, preşedinte PNL Constanţa

„Ne-am adunat cu toţii la Constanţa, un oraş ce defineşte poate cel mai bine spriritul antreprenorial, spiritul de aventură şi curajul românilor. Din păcate, acest oraş simbol al României a fost deformat, umilit şi sărăcit în ultimii 30 de ani.

Înainte de 1989, toţi românii îi invidiau pe constănţeni, oraşul era o poartă către lumea liberă, de aici plecau mii de marinari către porturile lumii. După 1989, acest oraş şi chiar întregul judeţ au avut un potenţial de creştere şi dezvoltare uriaş. Din păcate, o boală a lovit judeţul Constanţa şi a lovit întreaga Românie. O boală care a întârziat dezvoltarea, o boală care continuă să îi ţină pe români dependenţi de stat şi instituţii nerefromate, de o clică politică de incompetenţi şi hoţi.

Că îi spune Ciuma Roşie sau nu, în ultimii ani şi-a dat în petec mai mult ca niciodată. Am asistat cu toţii la atacul socialiştilor la justiţie, la coordonatele de politică externă, la stabilitatea economică. Toate acestea arată ticăloşia PSD-istă. O ticăloşie care ne sufocă. Dar nu sunt doar ticăloşi, ci sunt şi incompetenţi. Dovadă pentru incompetenţa lor stă dezastrul din absorbţia de fonduri eruopene. Dovadă pentru incompetenţa lor stă faptul că au promis opt spitale regionale şi nu au făcut niciunul. Dovadă pentru incompetenţa lor e faptul că sunt singurul guvern din Uniunea Europeană care nu a semnat măcar un singur contract pentru o autostradă în România. Dovadă stă faptul că avem cea mare inflaţie din UE, cea mai mare devalorizare a monedei naţionale. Dovadă stă faptul că PSD-iştilor le e frică să iasă pe stradă. Se ascund în casă de români. Iar românii încep să plece tot mai des din ţară, de parcă am fi în stare de asediu. Nu mai există nicio urmă de îndoială: PSD şi ALDE sunt incompatibile cu democraţia, cu statul de drept, cu interesul României.

Noi liberalii am demonstrat că se poate şi altfel. Avem exemplul preşedintelui Iohannis, cea mai bună garanţie pentru o Românie euroatlantică, avem exemplul sutelor de primari care au arătat performanţă în localităţile lor, Hava la Alba, Bolojan la Oradea, Boc la Cluj şi mulţi alţi primari performanţi, unii prezenţi chiar în această sală. Buna guvernare locală şi banii europeni au făcut să se dezvolte aceste localităţi, au creat locuri de muncă, au generat bunăstare pentru locuitori”.

George Scupra, primarul oraşului Ovidiu

„Zilele acestea, am avut discuţii cu colegi de-ai mei primari din judeţul Constanţa: Eforie, Techirghiol, Mangalia, Poarta Albă, Cernavodă, Mihail Kogălniceanu, suntem mulţi, suntem foarte puternici.

Împreună cu aceşti colegi, am realizat o analiză la nivelul judeţului în ceea ce priveşte accesarea fondurilor europene de către primarii PNL. Primarii PNL, din 2016 până în astăzi, au atras în total 104,5 milioane euro. Nu ştiu dacă pare mult sau puţin, căci nevoile sunt multiple. Dar haideţi să împărţim pe cap de locuitor să vedem ce înseamnă. Sunt 630 de euro per locuitor. Haideţi să analizăm acum şi oraşul Constanţa, căci analiza este extrem de simplă, pentru că ne-a dat zero pe toate capitolele. Zero fonduri atrase în ultimii trei ani. Zero pentru: infrastructură, învăţământ, sănătate, clădiri de patrimoniu, spaţii verzi, fonduri europene atrase pe cap de locuitor. Aceasta e cifra oraşului Constanţa. Sloganul PSD spune: Constanţa merită mai mult! Da, Constanţa merită mai mult decât zero fonduri europene atrase în trei ani!”

Ilie Ştefan, primarul comunei Luncaviţa

„Candidaţii noştri la europarlamentare vor câştiga alegerile din 26 mai! Sunt ferm convins că şi în regiunea sud est PNL va câştiga ambele alegeri ale acestui an pentru că şi locuitorii din această zonă îşi doresc o Românie performantă, o Românie a lucrului bine făcut.

Nu doar la Tulcea, nu doar la Constanţa, ci în toată ţara, cetăţenii şi-au dat seama că marea majoritate a satelor şi oraşelor care prosperă sunt conduse de primari liberali. Administraţiile liberale sunt eficiente şi lucrează cu responsabilitate, pentru că România performantă este România celor care se află în primul rând în competiţie cu ei înşişi.

Ne mândrim cu oraşele în care primarii liberali fac performanţă, dar liberalii fac performanţă şi în comunele ţării, să nu uităm că zona rurală reprezintă 88 la sută din teritoriul naţional şi este locuită de 47,5 la sută din populaţie. Cetăţenii spaţiului rural românesc trebuie să ştie că sate precum: Şiria din Arad, Budeştii Noi din Timiş, Sarichioi, Casimcea, Dăeni sau Ceamurlia de Jos din Tulcea, ori Mihail Kogălniceanu din Constanţa şi multe altele, sunt locuri unde România este performantă, locuri unde sunt investiţii de nivel european, se absorb fonduri europene, se promovează inovaţia, se investeşte în educaţie, se încurajează voluntariatul, unde confortul cetăţeanului este sporit”.

Victor Paul Dobre, vicepreşedinte PNL

„Din 30 de ani, socialiştii au condus ţara timp de 22 de ani, iar aici la noi, mai tot timpul, şi se cunoaşte, pentru că PSD a semănat ajutoare sociale şi a cules voturi. Este nevoie de un alt tip de administraţie. PNL trebuie să se bată pentru reformarea profundă a României, a întregii administraţii. Suntem singura ţară din estul Europei intrată în UE care nu a făcut o reformă a administraţiei sau o reformă a administraţiei teritoriale. Şi asta pentru că 22 din ultimii 30 de ani au condus socialiştii şi ne-au adus aici, unde suntem, în incapacitatea de a realiza mari proiecte. La sfârşitul secolului XIX, marii noştri înaintaşi liberali au transformat România dintr-o ţară medievală într-o ţară europeană. Eram la nivelul marilor ţări ale Europei. Este din nou timpul Partidului Naţional Liberal, pentru că este din nou timpul României. Pentru noi vom pune din nou România în primul rând”.

Vlad Nistor, profesor universitar

Am să încep cu o scurtă poveste personală, eu sunt dobrogean, iar familia mea este aici de la 1878, străbunicii mei au fost printre primii coloniști aduși din Ardeal, din mărginimile Sibiului, la sugestia și rugămintea lui Mihail Kogălniceanu, pentru că unul dintre ei venea cu foarte multe oi. Celălalt a preluat administrarea pădurilor din Dobrogea. Şi amândoi au reprezentat Dobrogea în primul parlament din care au făcut parte şi dobrogeni. Am în familie un primar liberal al Constanţei, un fost ministru adjunct de interne liberal. Întreaga istorie a familiei mele e legată de Dobrogea şi mai ales de Constanţa.

Am copilărit în Constanța, am făcut liceul la Colegiul Național Mircea cel Bătrân. Orașul acesta, cel de astăzi, nu mai are nicio legătură, nici cu orașul din poveștile bunicii mele, nici măcar cu orașul din cele mai sinistre vremuri ale epocii comuniste, atunci când eu eram elev. Echilibrul, ordinea, curăţenia, stabilitatea acestui oraș erau cu totul altele decât haosul de astăzi. Este suficient pentru oricine să facă câțiva pași prin centrul istoric al Constanţei pentru a vedea unde a fost adus acest important oraș al României de un grup organizat de… hai să le zicem administratori care îl conduc din anul 2000. Rezultatele sunt dezastroase. În ierarhia oraşelor din România, locul, poziţia Constanţei a căzut mult. Orașul s-a depopulat.

De ce alegeri europarlamentare, care e importanța lor? În primul rând, aceste alegeri pot da o reprezentare coerentă şi importantă în Parlamentul European a singurului partid care contează în Europa, Partidul Naţional Liberal, membru al marii familii europene al Popularilor. Numai cu noi stă cineva de vorbă în Europa. Și socialiştii și ALDE sunt la marginea excluderii. Nimeni nu îi poate privi altfel decât ca pe niște mincinoși, ca pe nişte oameni fără cuvânt, ca pe nişte corupători ai statului de drept. Ceea ce sunt în mod real.

La numai doi ani și jumătate de la reînceperea administrării României de către pesediști şi aliaţii lor, ne aflăm în situaţia instalării unui haos absolut. Atunci când au câștigat într-o campanie electorală cu puţini participanţi la vot, promițând verzi și uscate, s-au trezit că singurul lucru pe care pot să-l facă a fost să îi salveze pe Liviu Dragnea şi acoliţii lui de puşcărie. Şi de atunci nu fac nimic altceva decât asta. Singura lor preocupare e cum să îşi salveze liderii, cum să îi scoată din faţa uşii temniţei, unde se află.

Vom avea doi ani cu patru rânduri de alegeri fundamentale, trecând prin alegerile prezidenţiale, unde eu nu am emoții, sunt convins că Klaus Iohannis va mai fi președinte încă cinci ani, cu sprijinul PNL, trecând prin alegerile locale unde primarii noştri vor dovedi o dată în plus capacitatea electorală şi organizatorică şi terminând cu alegerile parlamentare, care nu pot să instaleze un alt guvern decât unul construit în jurul PNL, care nu poate avea alt prim ministru decât pe preşedintele PNL Ludovic Orban. Trebuie să trimitem acasă Partidul Social Democrat şi să îl scoatem din istoria României!”

Siegfried Mureşan, europarlamentar, purtător de cuvânt al PPE

„Vă spun foarte clar că îi vom bate pe 26 mai la alegerile pentru Parlamentul European, aşa cum i-am bătut în ultima perioadă şi în Parlamentul României. În Parlamentul României, Robert Sighiartău a propus amendamentul pentru dublarea alocaţiilor fiecărui copil din România. Colegii s-au bătut umăr la umăr, om la om şi PNL a câştigat, PSD a pierdut şi alocaţiile copiilor din România sunt dublate. PNL a bătut PSD şi în parlamentul European. Şi ştiu că în această zonă, mulți fermieri au fost afectați de pesta porcină africană. Iar noi, europarlamentarii liberali, ne-am dus în Parlamentul European și am cerut fonduri pentru fermierii români afectați de pesta porcină africană. În timp ce noi ne băteam pentru mai multe fonduri pentru fermieri din România, Petre Daea vorbea despre cormorani în piscine. Aceasta este diferența!

Săptămâna aceasta am fost la serviciu, la Parlamentul European şi vă spun că toată Uniunea Europeană așteaptă ca PNL să câştige alegerile europarlamentare. Toată Uniunea Europeană aşteaptă să scăpăm Europa de Liviu Dragnea. Pentru că Europa s-a săturat de Liviu Dragnea, aşa cum România s-a săturat de Liviu Dragnea. Uniunea Europeană este alături de România, de poporul român și de PNL.

Pentru că PNL este singurul partid care poate bate PSD și care poate obține ceva pentru România în Europa. Am dovedit-o în ultimii cinci ani și la fel vom face și în următorii cinci ani.

Avem soluţii pentru problemele oamenilor. Vom obține fonduri pentru a iniţia un program numit <Prima Fermă>, pentru ca fiecare tânăr care vrea să îşi deschidă o fermă să primească 100.000 de euro nerambursabili de la UE. Vom simplifica procedurile pentru accesarea de fonduri europene, pentru că ştim de la primari cât este de complicat. Vom tăia birocrația în obţinerea de fonduri europene. Vom obține bani pentru regularizarea Dunării, pentru anveloparea a 500.000 de apartamente de bloc. Vom face lucruri concrete pentru oameni în următorii cinci ani de mandat în Parlamentul European.

PNL are, de departe, cea mai bună listă de candidați dintre toate partidele, pentru alegerile europarlamentare. Am pus europarlamentarii noştri cei mai buni, Cristian Buşoi este aici, am pus oameni politici care au dovedit la nivel naţional, Dan Motreanu în Agricultură, Vasile Blaga la Interne. Avem primari care au schimbat fața orașelor lor şi l-am pus în capul listei pe Rareș Bogdan. Va trebui să mergem între oameni şi să spunem următorul lucru: Vreți școli, spitale, drumuri ca în Europa? Atunci trebuie să votăm politicieni europeni!”

Raluca Turcan, Prim-vicepreşedinte PNL,

„Pe 26 mai avem de dat două voturi vitale pentru ţara noastră. Unul la referendumul convocat de preşedintele Klaus Iohannis împotriva corupţilor. Al doilea, un vor pentru forţa României în Europa. Referendumul este necesar pentru că România este sub asediu, România este în pericol, agenda guvernamentală a fost confiscată de un grup cu comportament infracţional organizat. Preşedintele ne întreabă dacă vrem să dăm la o parte grupul infracţional care ne amanetează viitorul. <Da>, acesta trebuie să fie este răspunsul. Vreţi să redăm România unor oameni cu simţul responsabilităţii şi al interesului public? <Da>, acesta este răspunsul.

Alegerile trecute au fost o înşelătorie cap-coadă. Dacă unul dintre dumneavoastră, cei din sală, greşeşte, plăteşte? Plăteşte, de multe ori cu vârf şi îndesat. Dacă unul dintre ei greşeşte, plăteşte? <Nu>.

Economia este pe butuci, educaţia este praf. Vă întreb dacă sistemul educaţie din România scoate tineri pregătiţi pentru piaţa muncii din România sau îi trimitem afară?! Ajungem ca tot ceea ce se predă în România să nu aibă nicio legătură cu competiţia de la nivelul UE, cu câteva excepţii care ne fac cinste. Din nefericire, din sistemul de educaţie românesc ies tineri care sunt aruncaţi fie la periferia societăţii pentru că nu au competenţe suficiente, fie pleacă în străinătate şi familiile sunt zdrobite.

În sănătate încă se moare cu zile, în plan internaţional am ajuns să fim arătaţi cu degetul. Toate aceste <nefăcute> ale PSD trebuie oprite pentru că votul la referendum este un vot de moţiune de cenzură împotriva PSD – ALDE.

Rezultatul votului din 26 mai trebuie să fie unul usturător pentru PSD şi ALDE. Pentru că românii înţeleg, românii realizează că dacă ai corupţie ai sărăcie, teroare, teamă, români care nu îşi mai văd viitorul aici. Îl avem cap de listă pe Rareş Bogdan, omul din România care ştie extrem de bine cât au furat, cât au minţit, şi cum pot să fie sancţionaţi cei care şi-au bătut joc de noi în ultimi doi ani şi jumătate. Al doilea pe lista PNL este primarul din Alba Iulia, care după cinci ani de mandat a decis să meargă în Parlamentul European pentru că ştie exact ce fonduri pot să fie atrase, ştie ce proceduri trebuie să fie simplificate şi tot ceea ce înseamnă valoare în Europa să fie adusă la nivel de cetăţean de rând în România. Siegfried Mureşan e tânăr, dar a reuşit să obţină sprijinul Parlementului European ca România să aibă procuror european în persoana Laurei Codruţa Kovesi. A reuşit să aducă subvenţii pentru fermierii din România şi când îi auziţi pe PSD-işti că se laudă că dau subvenţia în agricultură la timp sau în avans să ştiţi că este meritul lui Siegfried Mureşan, în calitate de nogociator al bugetului UE. Fiecare coleg de pe această listă are forţă, experienţă, determinare, ştie cum să dezvolte România şi să pună România pe primul loc”.

Rareş Bogdan, primul pe lista de la europarlamentare

„Guvernanţii sunt o gaşcă de infractori care se cred stăpâni pe România. Nu sunt stăpâni şi le vom arăta asta pe 26 mai. Sâmbăta viitoare vom organiza un miting fără precedent în capitala corupţiei din România, Alexandria.

Ne-au pus nişte iepuraşi pe platoul din faţa sălii sindicatelor, le-am transmis <Vine lupul la Alexandria> şi noi vom fi acolo, vom fi peste 10000 şi vom mărşălui prin Alexandria pentru a chema alături de noi pe toţi cei care cred că timpul PSD a expirat, că timpul lui Liviu Dragnea şi a găştii din jurul său a expirat. Că România trebuie eliberată din mâinile lor. Nu v-aţi săturat de doi ani şi patru luni vorbim de puşcăriaşi, de infractori mai mult decât de bătrînii, copiii bolnavi ai acestei ţări, de soţiile singure, departe de soţii care lucrează în construcţii în Spania, Italia, Israel, Grecia? Nu v-aţi săturat să vorbim de infractori mai mult decât de cetăţeni cinstiţi, de condiţiile din închisori înainte de a vorbi de condiţiile din spitale, din şcoli? Nu v-aţi săturat să fiţi conduşi de oameni care nu iubesc această ţară, de oameni care îi desconsideră pe cetăţeni?

De unii care au umplut instituţiile din România cu clientela lor, cu amantele lor, cu odraselele lor şi li se pare normal? Au îndepărtat oamenii competenţi, profesioniştii, pentru a aduce clientelă politică, au dat bani aristocraţiei bugetare şi acum condiţionează tot cu votul de pe 26. Ei trebuie opriţi!

Au lăsat 21 miliadre euro neatrase, pe infrastructură mare, iar noi murim, 1800 pe străzile şi şosele României în fiecare an şi stăm ore în şir pentru a circula dintr-o parte în alta. Suntem singura ţară din UE a cărei capitală nu are centură ocolitoare, ţara unde în loc să cumpărăm şaorma şi baclavale de la turci, noi cumpărăm în Bucureşti nişte cratiţe umblătoare, nişte autobuze de la o firmă turcească care nici măcar nu e primită în Europa.

Am văzut un delir antioccidental şi antiamerican la mitingul PSD de la Craiova. Au înjurat corporaţiile multinaţionale, uitând să spună că 1,4 milioane de români iau salariile de la aceste corporaţii. Iar firmele româneşti sunt îngenunchiate contrar tuturor promisiunilor făcute de PSD, pentru că administraţiile PSD şi Ministerul Transporturilor continuă să dea contracte către două multinaţionale, care iau toate contractele.

E un limbaj dublu cu care încearcă să ne prostească. Bulgarii se împrumută cu 1,4% dobândă, iar România a ajuns să se împrumute cu 4,6%. Anul trecut am plătit doar dobânzi de 200 milioane euro, din cauza incompetenţei PSD. Când au venit la guvernare, inflaţia era de 0,2%, acum e 4,85%, 1,1 milioane români plătesc rate mărite la credite din cauză că indicele ROBOR a crescut de la 0,6% la 3.48%, din cauza incompetenţei PSD.

Au promis că vor creşte salariile profesorilor cu 80%. Şi-au bătut joc de profesorii României. Au promis că vor creşte cu 56% pensiile celor care merită respectaţi în această ţară, pensionarii României. Au promis că toate veniturile până în 2000 lei nu vor fi impozitate. Au uitat şi această promisiune. Nu au respectat nici 3% din ce au promis. În schimb, ne-au adus în conflict cu toate ţările occidentale, cu SUA împotriva cărora lansează atacuri peste atacuri”.

Ludovic Orban, preşedinte PNL

Astăzi plecăm pe un drum care nu poate să aibă decât o destinaţie, victoria PNL şi victoria României! Astăzi suntem aici nu doar să ne vedem între noi, ci să pornim bătălia pentru România! O bătălie cu un inamic care şi-a bătut joc de România şi care a dus România sub nivelul mării. Suntem la Constanţa, poarta de intrare şi ieşire a Europei. Dumnezeu ne-a dat Marea Neagră, ne-a dat Dunărea şi, de când au venit ăştia la putere, îşi bat joc de aceste daruri.

În loc să fructificăm pentru România această oportunitate extraordinară de a fi poarta de intrare şi ieşire din Europa, de a duce de la Portul Constanţa toate mărfurile, toţi oamenii spre inima Europei, pe rutier, pe feroviar şi pe Dunăre, noi nu suntem în stare de 30 de ani să închidem Coridorul 4 pan-european, coridorul feroviar şi nu suntem în stare să asigurăm o bună circulaţie pe Dunăre. Constanţa ar exploda, toate judeţele din sudul României, unde este cea mai mare sărăcie, ar ieşi din această sărăcie dacă marea şi Dunărea ar fi folosite de către români. Noi, PNL, ştim să folosim aceste daruri pentru a aduce prosperitatea în zonă.

M-am săturat să mă conducă repetenţii, codaşii, agramaţii, hoţii, cei care nu au niciun pic de inimă, de dragoste, de compasiune. M-am săturat ca România să fie făcută de răs în toată Europa de cei care au sucit minţile săracilor, minţile celor care nu înţeleg încă adevărul despre România şi care ţin România pe loc de 30 de ani.

E timpul oamenilor buni, al românilor adevăraţi, educaţi, cu frica lui Dumnezeu, care au făcut şcoală, îşi iubesc ţara, au dragoste faţă de cei din jurul lor, care ştiu unde să ducă România. E timpul să conducem România!

Pentru că vreau ca orice copil care intră în şcoală să primească tot ce are nevoie pentru a reuşi în viaţă, indiferent dacă iese un bun meseriaş, medic, profesor sau un bun arhitect, indiferent dacă vrea să se apuce de afaceri sau să urmeze o carieră universitară, vreau ca şcoala să investească în fiecare copil român. Trebuie să dezvoltăm un sistem de sănătate care în primul rând să nu ducă românul la spital şi să permită dezvoltarea medicinei preventive şi reţeaua de medici de familie, să asigure cu adevărat analize medicale pentru a diagnostica din timp eventualele boli. Un sistem de sănătate din care să dispară corupţia şi baronismul, să nu existe discriminare între cei care furnizează servicii medicale în sistem privat şi de stat. Vreau un sistem de sănătate care să permită fiecărui român să trăiască atâtea zile câte îi dă Dumnezeu.

Vreau ca tot mai mulţi români să se apuce de afaceri, care să genereze produse româneşti, să concureze produsele europene

Vreau o ţară cu o administraţie locală în care primarii să nu mai umble de la un ministru la altul, de la un funcţionar la altul şi să primească resursele financiare pe criterii clare, obiective, precise, iar decizia de alocare a resurselor să nu mai fie în pixul lui Dragnea sau al baronilor locali.

Vreau o Românie în care să nu mai existe un campionat de minciuni, care măreşte pensia mai mult. PNL chiar creşte pensile, nu pe hârtie, să le dăm cu o mână nişte bani pe hârtie şi cu două mâni să o anulăm prin inflaţie, prin creşterea preţurilor. Noi vrem pentru părinţii şi bunicii noştri, atunci când creşte pensia, să crească puterea de cumpărare, să bazăm creşterea pensiilor pe dezvoltare economică, pe creşterea numărului de angajaţi, pe creşterea salariul minim pe economie.

Dragii mei, vă chem la luptă, ca până-n 26 mai să lăsaţi pe plan secund tabieturile, problemele personale, să intraţi în fiecare scară de bloc, în fiecare casă, pe fiecare uliţă, să vorbim în fiecare piaţă, în fiecare loc în care putem întâlni români îi chemăm să elibereze România. Să strigăm împreună ceea ce aşteaptă România: PNL, victorie!”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top