Ştiri

PNL Constanța: ”Dacă ne pasă de Constanța și de România, pe 11 decembrie ieșim la vot!”

În ultimele zile ale campaniei electorale, candidații PNL Constanța la alegerile parlamentare au susținut o conferință de presă în care, la unison, au îndemnat alegătorii să iasă la vot pe 11 decembrie. De asemenea, au fost trase și primele concluzii ale acestor săptămâni în care liberalii au fost prezenți în mijlocul alegătorilor.
Gheorghe Muschină, șeful de campanie a PNL a ținut să le mulțumească tuturor constănțenilor care în aceste zile le-au adus la cunoștință problemele și așteptările lor. „A fost o mobilizare exemplară, o campanie atipică, nu a fost uşor, însă efortul depus a fost substanţial. Le mulțumim tuturor celor care ne-au fost aproape, de la simpli membri de partid, la primari şi consilieri locali din județul Constanța. Ieşiţi la vot şi puneţi ştampila pe PNL. La Constanţa venim cu o echipă nouă, cu oameni profesionişti în domeniiile lor de activitate, oameni care ne vor reprezenta cu multă dăruire în Parlament”. 

Lucia Varga, candidatul pentru Senat a PNL Constanța a declarat că: „ne-am angajat în această campanie să menținem dialogul pe perioada celor patru ani, să ne întâlnim o dată pe semestru în adunări generale în comunități, să ne deschidem cabinete parlamentare în orașele mari și să îi ascultăm pe cetățeni. Iar prin interpelări și declarații politice să rezolvăm, să găsim soluții la problemele politice și desigur să ne tragem de acolo seva pentru inițierea unor acte normative”.
Despre responsabilitatea viitorilor aleși, dar și despre responsabilitatea cu care oamenii trebuie să voteze duminică a vorbit în cadrul conferinței de presă și Ana Marcu, candidat pentru Camera Deputaților. „PNL a început reforma parlamentară, trimite în Parlamentul României oameni noi, onești, bine pregătiți, care au respectat criteriile de integritate. Dacă ne pasă de Constanța și de România, pe data de 11 decembrie ieșim din case și votăm“.
 
De asemenea, președintele organizației municipale a PNL, Vergil Chițac – candidat pentru funcția de senator – a vorbit despre schimbarea mentalităților ce va duce și la schimbarea țării. „E limpede că nu putem schimba mersul țării dacă nu schimbăm ideile. Mă adresez tuturor constănțenilor care mi-au dat votul la alegerile locale, mă adresez și celor care nu mi-au dat votul, dar și celor care nu au mers deloc la vot în iunie și îi invit pe toți să voteze. “   
 
Nu în ultimul rând, Robert Boroianu, candidatul de pe poziția a doua pentru Camera Deputaților a vorbit despre măsuri economice pe care PNL le are în vedere pentru sprijinirea antreprenorilor. „Azi avem 16% cotă de impozitare în ceea ce privește impozitul pe profit. PNL vă propune 16% cotă unică de impozitare pe toate impozitele și taxele pe care le plătește un antreprenor către statul român. După ce PNL a introdus impozitul pe profit de 16%, dați-ne șansa de a mai face un pas și să introducem această cotă unică de impozitare”.

PNL Constanța propune alegătorilor o listă de candidați care nu au mai fost în Parlament (excepție face Lucia Varga), o listă de oameni cu experiență în domeniul lor de activitate, ”oameni cu mentalități noi”, așa cum declara la începutul campaniei electorale Gheorghe Dragomir, președintele PNL Constanța. Astfel, pentru Camera Deputaților candidează Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu, Oana Maria Florea, Tiberiu Ioan Tofolean, Cătălin Anghel, Felicia Ovanesian, Marian Crușoveanu, Stere Hira, Ioan Solomon, Cristian Zahariuc, Nicolae Dudu și George Muhscină. Pentru Senat, lista PNL Constanța cuprinde următoarele nume: Vergil Chițac, Lucia Varga, Sorina Tușa, Costel Stanca, Mihnea Claudiu Drumea, George Măndilă, Nicolae Ciucă și Remus Cristy Băisan.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top