Ştiri

PNL Constanța a demarat campania electorală pentru alegerile din 11 decembrie

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a demarat în forță campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.
Campania a debutat cu deplasarea în localitățile Cernavodă și Topalu, acolo unde candidații PNL Constanța pentru Camera Deputaților și Senat, Ana Marcu și Lucia Varga, însoțite de numeroși membri ai Tineretului Național Liberal Constanța, au purtat discuții cu cetățenii și au prezentat proiecte din programul de guvernare al Partidului Național Liberal. La discuțiile purtate cu alegătorii au participat primarul și viceprimarul orașului Cernavodă, Liviu Negoiță și Șerif Cârjali, primarul comunei Topalu, Valentin Stanciu, și viceprimarul George Tudor, alături de echipele de consilieri locali liberali din cele două localități.

Timp de mai multe zile, echipa de candidați și-a alocat timpul deplasărilor în mai multe comune din județul Constanța. La întâlnirile cu cetățenii din localitățile vizitate au participat candidații liberali pentru Camera Deputaților – Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, Ana Marcu și George Niculescu – însoțiți de consilierii locali liberali din localitățile vizitate.
Pe de altă parte, candidații pentru Senat, Lucia Varga și Vergil Chițac, alături de liberalii propuși pentru Camera Deputaților, Cătălin Anghel și Ioan Solomon, de consilieri județeni și locali au fost prezenți atât sâmbătă, cât și duminică, în mai multe zone din municipiul Constanța pentru o acțiune door-to-door. Aceștia au fost însoțiți de managerul de campanie, consilierul județean George Muhscină.
Prima serie a deplasărilor în teritoriu s-a încheiat cu manifestările electorale din localitățile Săcele și Corbu. Candidații liberali pentru Camera Deputaților – Bogdan Huțucă, Robert Boroianu, Ana Marcu, George Niculescu și George Muhscină – s-au deplasat pe străzile din cele două localități și au purtat discuții cu cetățenii.
Candidații liberali, însoțiți de președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir, de membri ai BPJ al PNL Constanța și de secretarul general Septimiu Bourceanu, au participat la evenimentele de lansare a candidaturilor, în cadrul cărora și-au prezentat câteva dintre proiectele de viitori parlamentari.
La Săcele au fost așteptați de consilierii locali liberali, de viceprimarul George Brânduș și primarul Ion Oprea, în timp ce la Corbu au fost întâmpinați de consilierii locali liberali, de viceprimarul Marin Cornel, de primarul Marian Gălbinașu, precum și de sute de cetățeni.
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, a reamintit celor prezenți la evenimentele de lansare din Săcele și Corbu motivul pentru care niciunul dintre actualii parlamentari liberali nu se mai regăsesc pe listele pentru Camera Deputaților și Senat. „Societatea românească, electoratul, își dorește o împrospătare, nu neapărat o întinerire, a clasei politice cu oameni care nu au făcut multă politică până astăzi. Am vrut să dăm un semnal populației, constănțenilor în mod special, că PNL Constanța vine în întâmpinarea propunerilor pe care le-au făcut. Dacă ne-am propus reformarea clasei politice, atunci pe listele pentru Parlament se regăsesc oameni noi în politică, profesioniști, a căror experiență profesională poate fi transpusă în legislația din Parlamentul României. Sunt convins că am făcut un lucru bun și oferim speranță celor care vor vota pe 11 decembrie o altă clasă politică”, a afirmat liderul PNL Constanța.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top