Actualitate

Pensiunile din Jurilovca au fost pline de Revelion. Urmează sărbătorile pe rit vechi

Acţiunile de promovare îşi arată roadele, astfel că aproape toate pensiunile din Jurilovca au fost pline de Revelion. Delta continentală începe să atragă turiști și în afara sezonului „standard”. Turiștii vin la Jurilovca în special pentru experiențe unice: plimbări pe Lacul Razelm și pe canale, gastronomie, tradițiile rușilor lipoveni, excursii la cetăți.

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, salută afluxul mare turiști și consideră că „Semne bune anul are!”.

„Am aflat cu bucurie că de Revelion aproape toate pensiunile din Jurilovca au avut oaspeți! Sper că turiștii s-au simțit bine la noi, am toată încrederea că gazdele au fost, ca de obicei, la înălțime!

Și încă o veste bună! Multă lume a ales să petreacă și sărbătorile pe rit vechi la noi: Crăciunul pe data de 7 Ianuarie și Revelionul cu o săptămâna mai târziu, pe 13 spre 14 Ianuarie”, a transmis Eugen Ion.

Totodată, primarul din Jurilovca a ținut să menționeze pensiunile care au fost deschise pentru sărbătorile de iarnă:

„Felicitări pentru implicare: Pensiunea Cuplu Călător, Razelm Luxury Resort, Pensiunea Heracleea – Jurilovca, Pensiunea Codalb, Pensiunea Nufarul Alb – Jurilovca, Blue Coral Cazare Jurilovca, Casuta cu Stuf, Casa de la Baltă, Pensiunea Doloșman, Pensiunea Anastasia, Pensiunea La Parmac, Pensiunea Palaghia Jurilovca, Pensiunea <La Codru>, Pensiunea Casa Voinea. La mulți ani tuturor și un 2023 cu belșug!”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top