Opinii

Pachete de Crăciun, pentru pensionarii şi nevoiaşii din Năvodari

În prag de Sfintele Sărbători, Primăria Oraşului Năvodari, prin Primar Nicolae Matei, îşi îndreaptă din nou atenţia asupra categoriilor sociale vulnerabile, oferind pachete cu alimente tuturor pensionarilor, persoanelor cu handicap, persoanelor cu ajutor social şi beneficiarilor cantinei sociale.
Potrivit Primarului Nicolae Matei: “De sărbători, toată lumea trebuie să aibă ceva de pus pe masă. Din puţinul pe care îl avem, împărţim şi celor nevoiaşi. Sărbători fericite tuturor!”
Pachetele care vor fi distribuite de Primărie constau în: carne de pui, 1 kg ulei, 1 kg zahăr, 1 kg făină şi o sticlă 2 l vin. Valoarea unui pachet este de 40 de lei. Distribuirea acestor pachete cu alimente se va face în zilele de 15, 16, 17 decembrie 2010, orele 09.00 – 16.00, în următoarele locaţii, pentru evitarea aglomeraţiei:
Pensionari:
– cei ale căror nume încep cu literele A, B, C şi D vor ridica pachetele de la Centrul Cultural;
– cei ale căror nume încep cu literele E, F, G, H, I, J, K, L, M, şi  N vor ridica pachetele de la Casa Căsătoriilor;
– cei ale căror nume încep cu literele P, R, S, T, U, V, X si Z vor ridica pachetele de la ECOTERM;
Persoane cu handicap (uşor, mediu şi accentuat), persoane cu ajutor social, beneficiarii cantinei sociale, vor ridica pachetele de la Cantina Socială.


Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top