Actualitate

Ovidiu investește în performanță. „În fiecare an câștigăm titluri județene și naționale”

Unul dintre proiectele inițiate în urmă cu mai mulți ani în orașul Ovidiu, cu rezultate actuale foarte bune, este cel de promovare a sportului în rândul tinerilor.

Investim în performanță” este proiectul inițiat de primarul George Scupra, prin care s-a reușit în fiecare an să se aducă la Ovidiu diferite premii notabile la nivel județean, național și internațional, la aproape toate ramurile sportive din cadrul Clubului Sportiv Ovidiu.

Sportul este activitatea cea mai accesibilă tinerilor și copiilor pentru a-și crea un stil de viață sănătos și pentru a începe de la vârste fragede să își contureze un caracter și o conduită bazată pe perseverență, punctualitate și spirit de echipă”, spune primarul Scupra.

Proiectul „Investim în performanță” a început în urmă cu 6 ani, când la Clubul Sportiv Ovidiu erau legitimați aproximativ 50 sportivi la secția de fotbal, ajungând acum la peste 380 sportivi legitimați la 7 secții sportive (fotbal, rugby, haltere, handbal, dans sportiv și baschet ).

Investițiile au fost canalizate pe infrastructură și aici putem spune că sala de sport din Ovidiu este una la standarde care îndeplinesc toate condițiile pentru desfășurarea oricărui tip de concurs sau competiție, sala fiind dotată cu tribune noi cu o capacitate de 150 locuri, tabelă electronică multifuncțională, vestiare, sală de forță, sală de box și sală de haltere, mese tenis de masă”, explică George Scupra.

Celelalte investiții au fost repartizate pentru a susține din punct de vedere logistic tot ceea ce a fost nevoie pentru a obține performanță și anume: burse pentru rezultatele obținute, echipamente sportive, costuri privind deplasările sportivilor în țară și medicamentație.

Suntem încântați că în fiecare an atingem performanțe sportive în Ovidiu, câștigând titluri locale, județene și mai ales naționale”, concluzionează George Scupra, primarul orașului Ovidiu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top