Actualitate

OMD Mamaia – Constanța şi-a angajat specialist în relații publice

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța transmite printr-un comunicat de presă că a început deja demersurile pentru dezvoltarea unei ample strategii de promovare, care va fi pusă în operă în perioada următoare. În acest context, asociația anunță că a angajat pe o perioadă nedeterminată o persoană care se va ocupa de relații publice, în persoana Oanei Silviana Crăciun.

„Cu o carieră jurnalistică de 15 ani în presa scrisă, radio și televiziune și competențe extinse în domeniul relațiilor publice, Oana Crăciun va fi, de acum înainte, persoana responsabilă de gestionarea comunicării OMD Mamaia – Constanța. Promovarea destinației turistice nu este primul său contact cu această industrie. Bazându-se pe experiența care îmbină jurnalismul de călătorie și acreditarea ca ghid național, cea mai nouă membră a echipei OMD își propune să implementeze o strategie de comunicare, care să integreze cele mai bune practici, din ambele domenii”, se arată în comunicat.

Poziția de Specialist relații publice în cadrul organizației a fost ocupată în urma desfășurării unui concurs anunțat public, la începutul lunii septembrie. Aplicanții care au îndeplinit criteriile de studii, competențe și experiență specifică au susținut evaluarea constând într-o probă scrisă și un interviu.

Reprezentanții OMD Mamaia – Constanța amintesc faptul că asociația a funcționat de la înființare cu personal limitat și că era nevoie de o persoană specializată în relații publice, ca răspuns direct la nevoia organizației de a gestiona un volum crescut de activități și evenimente, planificate pentru sezonul care urmează.

Prin angajarea unui expert cu experiență în domeniul comunicării, OMD Mamaia – Constanța își propune să atingă un nivel ridicat de eficiență în conceperea și implementarea campaniilor de imagine și promovare, dar și în relațiile cu stakeholderii și mass-media, au transmis reprezentanții asociației.

„Misiunea de a promova o destinație precum Mamaia, perla litoralului și cea mai îndrăgită stațiune din România, vine cu o mare responsabilitate. Întreaga zonă Mamaia – Constanța merită să fie prezentată în toată splendoarea, cu tot ce are mai bun de oferit vizitatorilor. În această direcție se concentrează eforturile noastre și ne-am angajat să creăm o echipă de elită, împreună cu care să îndeplinim cât mai bine această promisiune.”, a precizat George Măndilă, Președinte OMD Mamaia – Constanța.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top