Actualitate

Noi colindători la sediul Consiliul Județean Tulcea

După ce în prima zi a săptămânii, conducerea Consiliului Județean Tulcea a primit vizita a opt grupuri de colindători de la unitățile școlare din municipiul Tulcea, dar și din localitatea Beștepe, astăzi a fost rândul altor opt grupuri de colindători să-și facă auzite glasurile în sediul instituției. 

Astfel, micuții de la Grădinița Liceului Teoretic Ion Creangă și de la clasa pregătitoare B a Școlii Gimnaziale Nifon Bălășescu au colindat reprezentanții administrației județene. De asemenea, au fost prezente grupuri de colindători de elevi de la Școala Elena Doamna, clasa a IV-a B, Școala Gimnazială nr.12 Tulcea, clasa a II-a C, Școala Constantin Găvenea, clasa a IV-a A, Școala Nifon Bălășescu, clasa a II-a A, Școala Gimnazială Elena Doamna, precum și cercetașii de la Centrul Local Lotus Tulcea.

Gazde din partea Consiliului Județean Tulcea, care au împărțit daruri de Moș Crăciun, au fost vicepreședinții Dumitru Mergeani și Petre Badea și consilierul președintelui Horia Teodorescu, Constantin Albu.

Programul de colinde la Consiliul Județean Tulcea continuă până vineri.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top