Actualitate

Noi colindători la sediul Consiliul Județean Tulcea

După ce în prima zi a săptămânii, conducerea Consiliului Județean Tulcea a primit vizita a opt grupuri de colindători de la unitățile școlare din municipiul Tulcea, dar și din localitatea Beștepe, astăzi a fost rândul altor opt grupuri de colindători să-și facă auzite glasurile în sediul instituției. 

Astfel, micuții de la Grădinița Liceului Teoretic Ion Creangă și de la clasa pregătitoare B a Școlii Gimnaziale Nifon Bălășescu au colindat reprezentanții administrației județene. De asemenea, au fost prezente grupuri de colindători de elevi de la Școala Elena Doamna, clasa a IV-a B, Școala Gimnazială nr.12 Tulcea, clasa a II-a C, Școala Constantin Găvenea, clasa a IV-a A, Școala Nifon Bălășescu, clasa a II-a A, Școala Gimnazială Elena Doamna, precum și cercetașii de la Centrul Local Lotus Tulcea.

Gazde din partea Consiliului Județean Tulcea, care au împărțit daruri de Moș Crăciun, au fost vicepreședinții Dumitru Mergeani și Petre Badea și consilierul președintelui Horia Teodorescu, Constantin Albu.

Programul de colinde la Consiliul Județean Tulcea continuă până vineri.

Actualitate

To Top