Actualitate

Neversea lansează noul site al festivalului și o nouă aplicație pentru accesul rapid al fanilor la informație

Pentru a facilita accesul la toate informațiile, organizatorii au lansat noul site și o nouă aplicație, pe care fanii le pot folosi pentru a fi la curent, în timp real, cu cele mai noi informații despre festival, dar pot achiziționa și abonamentele de festival în mod rapid.

            Noua platformă a festivalului este deja disponibilă pe  web: neversea.com, iar aplicația, care poate fi descărcată din Google Play și din App Store (toate link-urile de descărcare sunt disponibile în site), va include partea de log in de pe același cont pentru tot ce înseamnă UNIVERSUL UNTOLD. Site-ul oficial al festivalului și aplicația sunt corelate și pot înregistra simultan un cont unificat al festivalierului, care poate regăsi informații despre toate festivalurile: Neversea, UNTOLD, Massif & more to come.

            Printre informațiile pe care utilizatorii le pot găsi deja în aplicație se numără: programul pe zile și pe ore, informații despre artiști, comunicate oficiale, regulamente, campanii speciale, harta de festival, notificări ale momentelor importante care au loc în timpul festivalului și abonamente și pachete speciale. Toată experiența oferită de site-ul și aplicația NEVERSEA este acum una cu adevărat facilă și prietenoasă, intuitivă și adaptată, din punct de vizual și tehnic, noilor tehnologii. 

fanii înregistrați pentru neversea 2024 beneficiază de un voucher de 100 ron la abonamentele de festival

Organizatorii au lansat oficial și posibilitatea de register pentru ediția 2024: neversea.com/register

Toți festivalierii care sunt deja nerăbdători pentru ediția de anul viitor, se pot înscrie pentru a fi primii care beneficiază de abonamente la un preț cu adevărat special. Toți fanii care se înregistrează pe platformă și completează chestionarul vor beneficia de 100 de RON sub formă de voucher pe care îl vor putea folosi în achiziția abonamentului de festival pentru anul 2024.

Digitalizarea continuă, iar beneficiile pentru consumatori cresc în viitor

Organizatorii au dezvăluit, în premieră, care sunt viitoarele beneficii la care lucrează în dezvoltarea aplicației.

Pentru anul viitor, utilizatorii vor putea să își achiziționeze abonamentele de festival, pentru ediția din 2024, direct din aplicație. De asemenea, va exista opțiunea de plată în rate pentru abonamentul de festival, iar pentru acest lucru nu este nevoie de un card de credit sau un card special pentru rate. Este suficient un card de debit, iar ratele vor fi extrase lunar de pe cardul înregistrat.

De altfel, procesul de check in și top up online vor fi disponibile din același cont, rapid, în doar câțiva pași simpli, începând din toamnă. În plus, top up-ul va putea fi realizat în rate, cu suma prestabilită de utilizator, sumă care va fi debitată din cardul înregistrat lunar.

Pentru ediția din 2023 va fi disponibil aceleași proces de check in și top up, deja comunicate utilizatorilor.

GAMIFICATION:

În viitor, toți utilizatorii noii aplicații, dar și cei care aleg să participe la festivalurile din Universul UNTOLD, vor putea să intre într-un proces de gamification și vor primi beneficii și recompense. 

SOLD-OUT ÎN C TEVA ORE A COLECȚIEI DE NFT NEVERSEA, DREAMY WHALES, DE 6000 DE PIESE

            Procesul de digitalizare în Universul UNTOLD este o prioritate pentru organizatori. Festivalul NEVERSEA a lansat o colecție de NFTi, Dreamy Whales, care a fost sold-out în câteva ore.

Festivalul Neversea devine primul festival care a reușit sold-out-ul unei colecții de comunitate și nu de ticketing, pe partea de Degen Culture.

Universul Dreamy Whales are o componentă de Web2 (Festivalul  Neversea, Wild Whales party concept, Whale academy) și una de Web3. În felul acesta a fost creată o conexiune între cele doua lumi, cu aplicabilitate imediată.

Dreamy Whales by Neversea Festival reprezintă o colecție de 6000 de piese NFT, inspirată de Universul Neversea, care oferă o serie de beneficii în timpul festivalului, dar și calitatea de membru al unei comunități unice – comunitatea Dreamy Whales sau ”Boop Boop Tribe”, primul Mega Trib digital – care se va bucura de experiențe exclusiviste, online, offline și în Web3: petreceri cu tematică distinctă, invitați speciali, artiști și DJ de renume.

Pe perioada desfășurării festivalului NEVERSEA, toți posesorii de NTF-uri vor avea parte de: acces în backstage și acces VIP la Dreamy Whales Web3 Hub sau acces la primul Jungle Gym Beach din Europa (construit post-festival pe Neversea Beach), unde se vor putea antrena gratuit, folosind echipamente sportive construite din lemn (oferite de Sense4Fit, unul dintre partenerii principali).

Colecția Dreamy Whales NFT este creată pe blockchain-ul MultiversX, unicornul 100% românesc, care dezvoltă tehnologie blockchain.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top