Fără categorie

NEC Display Solutions lansează un concurs destinat şcolilor pentru a-şi upgrada sala de clasă

Bratu Gabriela

Bucureşti – 26 septembrie 2011 - Câştigătorul va primi tehnologie în valoare de 15.000 € de la NEC Display Solutions pentru echiparea instituţiei de învăţămînt.

Bucureşti, 27 Septembrie 2011 – NEC Display Solutions Europe a lansat un concurs pentru a oferi tehnologie de afişaj in valoare de € 15.000 pentru cinci şcoli Europene norocoase.

Cu patrimoniul său indelungat în sectorul educaţiei, NEC Display Solutions ofera învăţătorilor, profesorilor şi formatorilor in educaţie, solutii vizuale inteligente, simple si flexibile pentru o prezentare optimă a conţinutului de învăţare, chiar şi pentru un număr mare de participanţi, oferind baza pentru creşterea eficienţei învăţării. Prin acest lucru ne asigurăm că elevii sunt mult mai implicaţi şi că le îmbunătăţeşte experienţa de învăţare.

Şcolile care cred că sălile lor de clasă ar putea face cu un upgrade se pot înscrie în concurs prin trimiterea unui videoclip la NEC – în confor…

Bratu Gabriela Bucureşti – 26 septembrie 2011 - Câştigătorul va primi tehnologie în valoare de 15.000 € de la NEC Display Solutions pentru echiparea instituţiei de învăţămînt.

Bucureşti, 27 Septembrie 2011 – NEC Display Solutions Europe a lansat un concurs pentru a oferi tehnologie de afişaj in valoare de € 15.000 pentru cinci şcoli Europene norocoase.

Cu patrimoniul său indelungat în sectorul educaţiei, NEC Display Solutions ofera învăţătorilor, profesorilor şi formatorilor in educaţie, solutii vizuale inteligente, simple si flexibile pentru o prezentare optimă a conţinutului de învăţare, chiar şi pentru un număr mare de participanţi, oferind baza pentru creşterea eficienţei învăţării. Prin acest lucru ne asigurăm că elevii sunt mult mai implicaţi şi că le îmbunătăţeşte experienţa de învăţare.

Şcolile care cred că sălile lor de clasă ar putea face cu un upgrade se pot înscrie în concurs prin trimiterea unui videoclip la NEC – în conformitate cu tema „De ce şcoala noastră trebuie să facă upgrade sălii de clasă?” – si care descrie deficitul de tehnologie al clasei lor. Videoclipul trebuie să fie nu mai mult de cinci minute şi trebuie să fie depus până la 30 noiembrie 2011.

NEC va selecta câştigătorii în Ianuarie 2012, iar şcolile vor primi o gamă de produse NEC Display Solutions in valoare de 15.000 € pentru echiparea sălii lor de clasă.

Modelele includ soluţii de proiecţie Ultra Short Throw cu kit integrat de montaj pentru whiteboard, Soluţii de proiectie Multi-Purpose Eco, pachete 3D de proiecţie şi sisteme de înaltă luminozitate ideale pentru locaţiile mari, monitoare de tip desktop display de înaltă calitate pentru săli de clasă şi birouri şi monitoare de afişaj public pentru transmiterea mesajelor la întreaga instituţie sunt de asemenea disponibile.

„NEC oferă în mod constant soluţii de proiecţie de ultimă oră pentru sectorul educaţional, susţinute de standarde ecologice puternice. Acest concurs oferă oportunitatea de a expune aceste capacităţi şi de a ajuta o şcoală să treacă in fruntea clasamentului, cu produse de afişaj high-tech „, a spus Klaus Auerboeck, Director Product Management Proiectoare la NEC Display Solutions Europe.

“Acoperind totul, de la monitoare entry level value la modele de proiectoare instalate şi pentru proiectie ultra short throw, până la soluţii pentru sali mari, putem sprijini cele mai multe cerinţe de afişaj in educaţie. Ne-am dezvoltat, de asemenea, propriile noastre soluţii de software, furnizat gratuit cu produsele noastre, pentru a simplifica controlul si intretinerea proiectoarelor dumneavoastră NEC sau pentru a compensa telecomanda pierdută. ”

Competiţia este deschisă pentru orice instituţie de învăţare înregistrată în cadrul Uniunii Europene. Videoclipuri de calificare pot fi încărcate la următoarea adresă de internet – www.nec-display-solutions.com/educampaign

NEC Display Solutions Europe GmbH are sediul central european in Munchen, Germania şi este responsabil pentru afacerile din EMEA, fiind împărţit în cinci regiuni de vânzări Europa de Nord, Europa Centrală şi de Est Europa Centrală, de Vest şi Europa de Sud / Marea Mediterană, Comunitatea Statelor Independente şi Orientul Mijlociu / Africa. NEC Display Solutions beneficiază de know-how tehnologic şi tehnologii NEC Corporation şi, cu propriile sale de cercetare şi dezvoltare, este unul dintre producătorii din lume care oferă cea mai largă gamă de produse de soluţii de afişaj din piaţă. Portofoliul de produse de afişaj include de la monitoare entry-level la monitoare LCD desktop profesionale şi de specialitate, pina la monitoare de afisaj public de mari dimensiuni pentru Digital Signage si Retail. Gama de proiectoare ofera produse pentru toate nevoile, de la dispozitive portabile via proiectoare de business la produse pentru functionare permanenta (cum ar fi aplicaţii POS) şi proiectoare digitale cinema. Managing Director al sediului central european este Bernd Eberhardt.

Mai multe informaţii pot fi găsite online la: www.nec-display-solutions.com

Urmariti-ne pe canalele noastre de social media: Facebook, YouTube, Twitter si LinkedIn

NEC Corporation este un lider in integrarea de IT şi tehnologii de reţea de care beneficiază întreprinderi şi oameni din intreaga lume. Prin furnizarea de o combinaţie de produse şi soluţii care utilizează experienţa companiei şi resursele globale, tehnologii avansate, NEC satisfac nevoile complexe şi mereu în schimbare ale clienţilor săi. NEC aduce mai mult de 100 de ani de expertiză în domeniul inovării tehnologice pentru a le oferi oamenilor, întreprinderilor şi societăţii.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi la NEC: www.nec.com

NEC este o marcă înregistrată a NEC Corporation. Toate drepturile rezervate. Alte produse sau mărci de servicii menţionate aici sunt mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi. © 2011 NEC Corporation.

Date de contact pentru informaţii suplimentare:

Contacts for further information:

Ann Kjellser
PR Manager EMEA
NEC Display Solutions Europe GmbH
Tel: +46 73 350 92 63
Email: [email protected]

Yasmine Boucetta
International Associate Director
LEWIS PR
Tel: +49 89 173 01 94 0
Email: [email protected]

Cuvinte cheie:  NEC  lansare  concurs  şcoli 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top