Actualitate

Moș Crăciun sosește și anul acesta la copiii cernavodeni

Suntem în luna cadourilor și Moș Crăciun sosește și anul acesta cu sacul încărcat de cadouri oferite din partea Administrației Publice Locale tuturor copiilor înscriși în sistemul de învățământ din orașul Cernavodă.
2747 de cutii personalizate specific sărbătorilor de iarnă pentru fete și băieți dar și diferențiate pentru fiecare categorie de vârstă au fost livrate azi, 10 decembrie 2019 către toate instituțiile de învățământ pentru a fi repartizate către copii.
În acest an, Primăria și Consiliul Local Cernavodă a ales un cadou inedit și totodată foarte important în dezvoltarea personală a copiilor indiferent de vârstă și anume CĂRŢILE dar și dulciuri.
Fiecare pachet cadou conține cărți specifice vârstei fiecărui copil iar rolul lor este acela de a convinge noile generații de faptul că o cultură generală serioasă reprezintă calea spre echilibru în viitor.
Valoare totală a achiziției este de aproximativ 125.000 ron. Indiferent de vârstă, un cadou este mereu un motiv de bucurie pentru copii, de aceea Moș Crăciun sosește an de an la copiii cernavodeni cu sacul încărcat de cadouri

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top