Actualitate

Mici rugby-iști de la CS Medgidia au participat la inaugurarea celui mai mare tricou din lume, realizat din peturi, la București

Cu ocazia zilei Pământului, copiii de la secția de rugby ai Clubului Sportiv Medgidia au participat pe 22 aprilie la inaugurarea celui mai mare tricou din lume, realizat din 250.000 de peturi reciclabile. Recordul a fost marcat la un eveniment organizat pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală, în prezența echipei naționale de rugby, dar și a sute de copii.

Datorită lui, România a intrat în Cartea Recordurilor. Tricoul Măsoară 109 metri lungime și 74 metri lățime și este similar cu tricoul național de rugby a României.

„Copiii au fost tare fericiți să ia parte la acest eveniment și consideră că a fost un prilej minunat pentru promovarea sportului, dar și pentru responsabilizarea oamenilor și copiilor în vederea reciclării”, au transmis reprezentanții clubului sportiv.

Cel mai mare tricou din lume a fost realizat de Asociația 11even din Cluj-Napoca, din material textil din plastic reciclat.
Recordul a fost omologat, după ce Tricoul de Uriaș a fost măsurat de o echipă de ingineri topografi și verificat în baza unor criterii stricte, de către un reprezentant Guinness World Records. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top