Ştiri

Membrii comisiilor de specialitate ale Consiliului Județean Constanța au fost desemnați

Aleșii Consiliului Județean Constanța au stabilit prin vot, zilele acestea, componența comisiilor de specialitate care timp de patru ani vor analiza și se vor pronunța cu privire la diferite aspecte legate de administrarea județului. Comisiile de specialitate sunt alcătuite din consilieri județeni aleși în urma alegerilor din iunie 2016.

Comisia pentru Relația cu Societatea Civilă și ONG-uri va fi alcătuită din Lugoci Dumitru Lucian(PSD), Nedelcu Sabrina-Maria(PSD), Banias Emil-Sorin(ALDE), Băisan Remus Cristy(PNL) și Cupșa Ovidiu Sorin(PNL).

Din Comisia de Buget-Finanțe vor face parte consilierii județeni: Donțu Gheorghe(PSD), Bereș Adrian-Petre(PSD), Dragomir Nicolae-Cristinel(PSD), Boroianu Aurel Robert(PNL) și Muhscină Gheorghe(PNL).

Palaz Claudiu-Iorga(PMP), care ocupă și funcția de vicepreședinte al CJC, alături de Moldovanu Vasile(PSD), Șavlovschi Marcel(ALDE), Dragomir Nicolae-Cristinel(PSD) și Crușoveanu Marian(PNL) vor alcătui Comisia pentru Investiții, Patrimoniu și Infrastructură.

Comisia de Urbanism îi va avea ca membrii pe Banias Emil-Sorin(ALDE), Drăghici Rareș-Cosmin(PSD), Pintilie Mircea(PSD), Iordache Marian(PNL) și Mocianu Sorin(PNL).

Din Comisia pentru Mediu și Agricultură vor face parte Learciu Dumitru-Daniel(ALDE), Florea Dumitru(PSD), Marinescu Ion(PSD), Turcu Daniel(PMP) și Lămureanu Gheorghe(PNL). 

În Comisia Juridică, Ordine Publică și Situații de Urgență se vor regăsi consilierii județeni Pintilie Mircea(PSD), Ciobanu Cosmin(PSD), Lugoci Dumitru Lucian(PSD) și Bola Bogdan Alexandru(PNL), Gima Stelian(PNL).

Comisia pentru Sănătate și Protecție Socială va fi alcătuită din Goidea Florin(PMP), Moldovanu Vasile(PSD), Donțu Gheorghe(PSD), Enescu Dumitru Marius(PNL) și Zahariuc Cristian Florin(PNL).

Comisia pentru Educație, Sport, Turism și Tineret va avea următoarea componență Bizineche Adrian(PSD), Gheorghe Veronica-Adriana(PSD), Turcu Daniel(PMP), Bola Bogdan Alexandru(PNL) și Niculescu George Sergiu(PNL).

De soarta patrimoniului cultural al județului vor răspunde: Gălușcă Constantin(PSD), Bercaru Nicoleta(PSD), Bereș Adrian-Petre(PSD), Memiș Baiazid(PNL) și Matei Radu Bogdan(PNL), care vor alcătui Comisia pentru Cultură, Culte, Monumente.

Tot în aceeași ședință, consilierii județeni au constatat încetarea de drept a unui mandat de consilier județean și validarea Nicoletei Bercaru, în locul lui Daniel Georgescu, care a renunțat la mandat.  

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top