Politic

Marian Crușoveanu: „Apel la responsabilitate pentru protestatarii de bună-credință!”

Deputatul liberal Marian Crușoveanu le transmite românilor care au protestat zilele trecute împotriva restricțiilor din pandemie că ar trebui să respecte măsurile de siguranță sanitară. Crușoveanu spune că este un susținător al libertății de exprimare, dar consideră că acesta trebuie dublată de responsabilitate.

Am urmărit atent protestul care a avut loc duminică, încercând să înțeleg revolta oamenilor onești față de noile măsuri trasate de către Guvernul României, în vederea combaterii pandemiei. Ca liberal, sunt un susținător al libertății de exprimare, pentru că este unul din pilonii principali ai democrației. De aproape un an, România și statele europene trec prin cea mai grea încercare de după al Doilea Război Mondial. Lupta cu acest inamic invizibil a schimbat normalitatea pe care o știam cu toții.

În momentul de față, fiind în pragul unui nou val de infectări, singurul sprijin pe care îl putem oferi medicilor și tuturor celor aflați în linia întâi este responsabilitatea noastră față de cei care luptă zilnic cu acest virus și care își expun, într-un mod curajos, viața și sănătatea. Simțim cu toții strigătele de revoltă, însă dacă acestea nu sunt dublate de responsabilitate, nu facem altceva decât să îngreunăm lupta celor din linia întâi pentru salvarea de vieți omenești. Este obligatoriu ca protestele, indiferent de ce natură sunt zilele acestea, să respecte măsurile de siguranță sanitară, reglementate de autoritățile competente. Protestați, exprimați-vă nemulțumirile, însă într-un mod responsabil, astfel încât acestea să se încadreze în condiții de siguranță maximă, pentru a nu pune în pericol viața celor dragi vouă.

Știu că se încearcă specularea crizei sanitare, politic, însă efectele acestei deturnări de situație ar putea fi costisitoare față de viețile celor apropiați vouă. Dacă cei care protestează ar vizita secțiile ATI, mesajele lor ar fi: <Stați în casă, dacă vă pasă!>, căci libertatea nu are valoare atunci când pui în pericol viața celor dragi. De aceea, îi rog să înțeleagă că nu există libertate atunci când nu respecți regulile și când pui viața celorlalți în pericol ori îngreunezi și mai mult lupta cu acest dușman al nostru, al tuturor.

Dragii mei, Cu responsabilitatea noastră, a fiecăruia, readucem normalitatea și protejăm libertatea! Gândiți-vă bine la ce faceți, iar dacă protestați, fiți responsabili față de cei de care vă pasă!”, a transmis deputatul liberal pe pagina sa de Facebook.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top