Actualitate

Manifestări dedicate Zilei Marinei, la Tulcea

Joi, 15 august 2019, președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu a participat la manifestările desfășurate pe faleza municipiului și pe Lacul Ciuperca cu prilejul Zilei Marinei Române. La acțiune au mai luat parte prefectul Lucian Furdui, primarul municipiului, Constantin Hogea și viceprimarul municipiului, Andaluzia Luca, Ivan Patzaichin, deputații Anișoara Radu, Mirela Furtună și Lucian Simion, guvernatorul ARBDD, Cătălin Țibuleac, dar și o delegație a Primăriei Izmail din Ucraina, condusă de viceprimarul Serghei Batkilin.

„Îmi face o deosebită plăcere să fiu alături de dumneavoastră în această zi plină de încărcătură emoțională și spirituală pentru români, în general, și pentru tulceni, în special, zi în care sărbătorim Zilele Municipiului Tulcea, Ziua Marinei Române, Ziua Navalistului precum și Marea Sărbătoare Creștină a Adormirii Maicii Domnului.

Bucuria acestei zile de sărbătoare este deplină pentru că suntem alături de marinarii tulceni care, prin faptele lor, vorbesc despre onoare și profesionalism.

În cei aproape 160 de ani de la înființarea Forțelor Navale Române, marinarii militari au dat dovadă de dăruire și sacrificiu în toate misiunile și activitățile desfășurate zi de zi. Azi, mai mult ca oricând, noi, reprezentanţii administraţiei publice din judeţul Tulcea, vrem să ne exprimăm deplinul respect pentru activitatea pe care o desfăşoară marinarii tulceni, dar şi cei care activează în domeniile conexe şi care sunt acum la ceas de sărbătoare.

Vreau sa vă mulţumesc, dragi marinari, pentru tot ceea ce faceţi şi să vă asigur că întreaga societate apreciază la justa valoare eforturile pe care le depuneți zi de zi pentru bunul mers al lucrurilor în societatea românească.

Trecând la însemnătatea spirituală a acestei deosebit de importante zile, permiteți-mi să urez „La mulți ani!” cu sănătate și împliniri celor care poartă  numele Sfintei Fecioare Maria.

De asemenea, doresc să adresez un călduros “La mulți ani” tuturor locuitorilor municipiului Tulcea și să le urez petrecere frumoasă astăzi și în zilele următoare, având în vedere evenimentele organizate cu acest prilej“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

În paralel cu manifestările organizate pe faleza municipiului, în zona lacului Ciuperca, a avut loc o acțiune organizată de Asociația Ivan Patzaichin -Mila 23 și Descoperă Rowmania, în cautare de campioni la vâslit, pentru prima dată de Zilele Municipiului Tulcea. Programul manifestării a cuprins o competiție de vâslit în canotci de 10+1, precum și un atelier mobil pentru copii – cum se construiește o canotcă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top