Actualitate

Lucrări de asfaltare în orașul Cernavodă

Administrația publică locală a orașului Cernavodă a demarat în luna iulie un amplu proiect de asfaltare a străzilor prevăzute în programul de întreținere pe anul 2020.

Programul a început cu lucrări la străzile George Coșbuc și Mihai Eminescu ( tronsonul cuprins între strada Cuza Voda și strada Răsăritului).

„În cadrul programului Lucrări de întreținere străzi și parcări prin turnare covor mixtură asfaltică pe anul 2020, Administrația Publică Locală a cuprins un număr de 32 de locații ce prezintă numeroase defecțiuni precum gropi, denivelări sau fisuri”, spune primarul Liviu-Cristian Negoiță.

Concret, se execută lucrări ce constau în: frezarea, curățarea, amorsarea, egalizarea, așternerea covorului asfaltic și implicit cilindrarea stratului de uzură.

Aceste locații însumează o suprafață totală de 34.364,5 metri pătrați. Valoarea totală a contractului este de 2.698.285,93 lei fără TVA, bani alocați de la bugetul local.

În cadrul aceluiași program anual de asfaltări, tot în această lună a fost asfaltată strada Xenopol și aleea de acces din spatele blocurilor M8, M9 și M10 de pe strada Unirii, urmând lucrări pe aleea de acces cuprinsă între strada Nicolae Titulescu și Unirii.

De asemenea, programul „Lucrări de întreținere străzi și parcări prin turnare covor mixtură asfaltică pe anul 2020”, a continuat cu asfaltarea aleii de acces și parcării cuprinse între strada Seimeni și Cazărmii (blocurile H5, H6 și H7) și parcarea din spatele blocurilor H1 și H2 ( strada Medgidiei).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top