Opinii

Locuințe ANL, predate tinerilor din Mihail Kogălniceanu

Luna decembrie nu este doar o lună a cadourilor, a bucuriei, a prieteniei, ea reprezintă și un nou început pentru 29 de familii de tineri din comuna Mihail Kogălniceanu. Aceștia au primit din partea primarului Ancuța Belu și a reprezentanților Consiliului Local cheile apartamentelor ANL. Totodată, administrația publică locală vine în sprijinul tinerilor, și nu numai, care doresc să-și construiască locuințe, punându-le la dispoziție terenuri pentru ridicarea acestor construcții.

O altă veste bună pentru locuitorii din Mihail Kogălniceanu constă în faptul că Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, a anunțat finanțarea proiectului construirii unei grădinițe cu program prelungit în comună. Astfel, Primăria va primi 369 de mii de euro pentru implementarea acestui proiect deosebit de important pentru oamenii de aici.
Nu în ultimul rând, pentru că ne apropiem de finalul acestui an, Ancuța Belu ne asigură că atât Primăria, cât și Consiliul Local Mihail Kogălniceanu vor continua tradiția manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Crăciunului și a Anului Nou: „încercăm şi în acest an să continuăm tradiția colindatului şi uratului, prilejuită de sărbătoarea de Crăciun – Nașterea Domnului – şi a Anului Nou, prin organizarea de jocuri de artificii. Considerăm oportun a respecta spiritul acestor tradiții şi obiceiuri, prin întâmpinarea şi în anul 2016 a locuitorilor cu aceste spectacole, care să se desfășoare într-un decor specific“. 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top