Actualitate

Lider PNL Constanța prins beat la volan, cu alcoolemie de dosar penal. Purcărea administrează pagina „Reporter Năvodari”

Constantin Cozmin Purcărea a fost prins conducându-și autoturismul în stare de ebrietate pe o stradă din Năvodari, în seara de 5 septembrie. Purcărea este vicepreședinte al organizației locale Năvodari a PNL și membru al Biroului Județean Constanța, cunoscut drept cel mai vocal liberal din oraș.

Lider PNL Constanța, prins beat la volan

Constantin Cozmin Purcărea, vicepreședintele PNL Năvodari și membru al biroului județean Constanța,beat la volan, cu alcoolemie de dosar penal.Află mai multe: https://www.dezvaluiri.ro/lider-pnl-constanta-prins-beat-la-volan-cu-alcoolemie-de-dosar-penal-purcarea-administreaza-pagina-reporter-navodari/

Publicată de Dezvăluiri.ro pe Joi, 5 septembrie 2019

Purcărea a fost oprit în trafic pe Strada Constanței, de o echipă mixtă, formată dintr-un polițist local și un agent al Poliției Naționale, care și-au dat seama că politicianul miroase a alcool.

Atunci când l-am oprit, Domnul Purcărea mirosea a alcool. Alături de dânsul, în mașină era o persoană de sex feminin. L-am condus la sediul Poliției Naționale, de unde a fost dus la Poliția Rutieră din Constanța pentru a fi testat cu etilotestul, iar apoi la Spitalul Județean, pentru a i se recolta probe biologice”, ne-a relatat polițistul local Răzvan Moșteanu.

Alcoolemie de dosar penal

Conform unor surse apropiate anchetei, Constantin Cozmin Purcărea avea o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform legislației din România, dacă îmbibaţia alcoolică este egală sau mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat (minim 0,80 g/l alcool pur în sânge), fapta constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 1 la 5 ani, sau cu amendă penală. În această situaţie şoferul este condus obligatoriu la un spital unde îi sunt recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Surse din Năvodari spun că persoana care îl însoțea este concubina sa, membru USR-PLUS, cei doi „împărțind dreptatea” pe Facebook prin intermediul paginii „Reporter Năvodari”, numită în mod pretențios „ziar”.

 

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Lider local PNL prins baut la volan – Stiri

  2. Pingback: Lider local PNL prins baut la volan - Stiri eZZ

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top