Actualitate

La Jurilovca, investiţiile în educaţie au produs rezultate

Primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, i-a felicitat pe elevi, după promovabilitatea de sută la sută la Evaluarea Națională.

Am spus mereu că în Jurilovca vom pune educația pe primul loc și am vrut să mă asigur că toți copiii comunei noastre au cele mai bune condiții în școli. Astăzi e una din acele zile în care se poate vedea că eforturile noastre sunt răsplătite și sunt mândru de copiii noștri. După doi ani grei, cu provocări cu care nu ne-am mai întâlnit, ne-au aratat că și ei au făcut eforturi și au făcut din educație o prioritate. Și iată, avem rezultate”, a transmis Eugen Ion.

Administraţia locală a reabilitat unitățile de învățământ, a dotat sălile de clasă cu mobilier și echipamente de cea mai bună calitate, a asigurat transport gratuit cu microbuzul școlii pentru elevii care își continuă studiile la Babadag, a reabilitat sălile și terenurile de sport aparținând celor trei școli din comună.

În perioada pandemiei, Jurilovca a fost primul UAT care a asigurat tablete și abonamente de internet tuturor copiilor în mod egal, pentru ca aceștia să-și poată continua cursurile on line.

Cei mai mulți dintre copiii care au terminat gimnaziul au optat pentru liceele din Constanța și Tulcea. Unii dintre ei au mers în direcția școlilor profesionale, lucru care arată în mod clar că există o nevoie reală și pentru această componentă, pe care avem responsabilitatea să o susținem și să o dezvoltăm pe viitor”, a precizat primarul comunei Jurilovca.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top