Actualitate

La 102 ani de la Marea Unire, „România Mare în strai de sărbătoare“, concurs dedicat Zilei Naționale

Consiliul Județean Tulcea organizează concursul cu premii cu tema „România Mare în strai de sărbătoare“, eveniment care va avea loc în contextul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României – 1 Decembrie.

La concurs pot participa toți tulcenii, indiferent de vârstă.

Concurenții vor realiza lucrări de orice tip (desene, colaje, machete, poezii, cântece, fotografii etc) care să ilustreze tema concursului.

Până pe data de 20 noiembrie 2020, concurenții trebuie să scaneze sau să fotografieze fiecare lucrare și să o trimită pe una din adresele de e-mail: [email protected], [email protected] sau într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: o scurta descriere a lucrării (maxim două fraze), numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

Vor fi acordate premii de creativitate, dar și premii speciale pentru lucrări care se vor distinge prin originalitate.

Pe data de 26 noiembrie 2020 vor fi anunțați câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top