Actualitate

IPS Teodosie amenință cu PROCES. „Călugărul amant”: „Nu va îndrăzni să înceapă acest război”!

Avocatul bucureștean Adrian Cuculis a anunțat astăzi că îl va acționa în instanță, în numele lui IPS Teodosie și al Arhiepiscopiei Tomisului pe Cristian Călin, cel numit de presă Călugărul amant”, pentru propagarea de informații cu caracter vădit mincinos și, dacă va fi cazul, va sesiza parchetul pentru fapta de denunțare calomnioasă.

În urma apariției în spațiul public a unor informații care fac trimitere către IPS Teodosie, facem precizarea urmează ca în zilele ce succed, persoana ce se prezintă în spațiul public a fi <deținătoare de imagini> și <probe> cu privire la persoana IPS Teodosie, să fie identificată prin interogarea și atașarea la dosarul civil ce-l vom deschide, a dosarului penal instrumentat de către Parchetul General, urmând a fi trasă la răspundere civilă pentru propagarea de informații cu caracter vădit mincinos, dar și dacă va fi cazul, sesizarea parchetului cu privire la fapta de denunțare calomnioasă.
Facem precizarea că în acest punct, în demersul judiciar, va fi angrenată Arhiepiscopia Tomisului și IPS Teodosie, pentru combaterea afirmațiilor mincinoase și voit denigratoare asupra Arhiepiscopiei Tomisului, dar și asupra IPS Teodosie. Acesta califică afirmatiile facute de către <denunțătorul> de la Parchetul General ca având o direcție țintită în scopul discreditării sale personale (IPS Teodosie) și un afront adus Bisericii”, se arată în comunicatul avocatului Cuculis.

Într-un interviu realizat de publicația noastră cu Cristi Călin, l-am întrebat pe acesta dacă se teme de un proces civil pe care IPS Teodosie i l-ar putea deschide: „Nu am nici bunuri, nu am nici proprietăți ca dumnealui (IPS Teodosie-n.red.), milioane de euro și nu are ce să îmi ia. Am dovezi și nu vor îndrăzni să facă un astfel de proces pentru că într-un astfel de proces, decât să plângă mama, mai bine să plângă toată Biserica”.

Puteți urmări mai jos întregul interviu în care Cristi Călin face acuzații legate de homosexualitate, pedofilie și chiar viol, în interiorul BOR.

Până în prezent, Biserica Orotoxă Română a răspuns doar local, prin „vocea” Arhiepiscopiei Tomisului și a Episcopiei Tulcii, care au respins acuzațiile ca nefondate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top