Actualitate

Investițiile în infrastructură din Hațeg și Abrud vor genera dezvoltarea turismului VIDEO

Consiliul Județean Constanța și-a propus să dezvolte un nou traseu turistic, ce va lega malul Dunării de monumentul triumfal de la Adamclisi (Tropaeum Traiani). În acest scop, se caută finanțare pe fonduri europene pentru asfaltarea drumului ce traversează două UAT-uri, Adamclisi și Rasova.

Asfaltarea acestui drum va ajuta și la dezvoltarea a două sate din componența comunei Adamclisi, Abrud și Hațeg, astăzi depopulate mai ales din cauza izolării.

Viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Adamclisi, Ion Dumitru, ne-a vorbit despre importanța acestui nou traseu turistic și despre alte investiții în infrastructura adiacentă celor două localități.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top