Actualitate

Întrunire online privind învățământul tulcean în anul școlar 2020-2021

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat miercuri, 27 octombrie 2021,  la întrunirea online cu personalul de conducere al unităților de învățământ din județul Tulcea, având ca temă prezentarea Raportului privind activitatea desfășurată la nivelul învățământului tulcean în anul școlar 2020-2021.

„Este o bucurie pentru mine ca astăzi să fiu alături de dumneavoastră în momentul în care domniile voastre prezentați acest raport de activitate. Sunt multe lucruri de spus despre activitatea dumneavoastră în condiții de lucru obișnuite. Dar ceea ce trăim noi, de doi ani de zile, numai obișnuit nu este. Știu că nu este ușor pentru dumneavoastră, așa cum nu este ușor nici pentru elevi.

Transmit cu acest prilej un mesaj de felicitare elevilor tulceni care au reușit, în acest an școlar dificil, să obțină rezultate deosebite atât la Evaluarea Națională cât și la Bacalaureat și care au confirmat calitatea crescută a învățământului tulcean. Iar aceste rezultate bune nu ar fi putut fi obținute fără îndrumarea profesionistă pe care dumneavoastră le-ați oferit-o!

Corpul didactic reprezintă fundamentul oricărei societăți! Dacă baza este bună, atunci societatea se va dezvolta sănătos, armonios.

Dictonul latin „Mens sana in corpore sano“ este, consider eu, chintesența vremurilor pe care le trăim. Domniile voastre vă ocupați de minte, doctorii de trup. Și alături de doctori și profesori, cu ajutorul lui Dumnezeu, putem depăși cu bine această delicată perioadă.

Nu vă ascund că am considerat întotdeauna că dascălii sunt artiștii, sculptorii, iar elevii sunt operele de artă. Aceste opere de artă reprezintă viitorul județului nostru, reprezintă moștenirea pe care domniile voastre o lăsați acestei minunate țări. Pentru toate acestea, cât și pentru multe altele, noi vă suntem recunoscători“, a declarat cu acest prilej vicepreședintele Mihai Huleni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top