Politic

Inițiative legislative pentru o circulație mai sigură: Dezbateri în Comisia pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților

Deputatul George Șișcu a participat la dezbaterea a patru inițiative legislative referitoare la circulația pe drumurile publice, regimul drumurilor și gestionarea siguranței circulației pe infrastructura rutieră în cadrul ședinței comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților de săptămâna aceasta.

„Săptămâna aceasta, în ședința comisiei pentru Transporturi și Infrastructură din Camera Deputaților am dezbătut patru inițiative legislative care s-au referit la circulația pe drumurile publice, regimul drumurilor și gestionarea siguranței circulației pe infrastructura rutieră. Acestea au fost inițiate atât de Guvern, dar și de către colegi parlamentari PNL și de la alte partide.
Prin prevederile propuse, se urmărește armonizarea reglementarilor naţionale cu multitudinea reglementarilor europene în materia gestionării semnalizării rutiere, precum și introducerea obligativităţii ca organele administraţiei publice care exercită prerogativele dreptului de proprietate publică în domeniul drumurilor transversale de interes naţional şi judeţean, în intravilan, să includă în programele de realizare a proiectelor, atât lucrări destinate circulaţiei rutiere, cât şi lucrări destinate circulaţiei pietonale, prin amenajări de trotuare, pe cel puţin una dintre părţile carosabilului, în vederea asigurării siguranţei acestora. Odată primit avizul Comisiei, propunerile merg în Plen pentru a fi votate.
Consider că sunt modificări de bun augur, care vor contribui la o mai mare siguranță a circulației pe drumurile publice”, a transmis deputatul tulcean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top