Opinii

Infrastructura educațională, pe agenda primăriei comunei Grădina

Administrația locală a comunei constănțene Grădina este permanent preocupată de îmbunătățirea și modernizarea infrastructurii educaționale din instituțiile de învățământ din subordine. Atât cei mai mici copii care trec pragul grădiniței, cât și elevii școlilor din comună, dar și dascălii acestora, sunt în atenția primarului Gabriela Iacobici.
Pentru a putea face un învățământ de calitatea trebuie să ai și o infrastructură pe măsură, adusă la standardele societății actuale. În această filozofie se încadrează și cele două proiecte pe care primăria le derulează în această perioadă.
Este vorba despre un proiect depus prin intermediul Grupului de Acțiune Locală Constanța (GAL) prin care se dorește achiziționarea de mobilier școlar pentru grădinițele din localitățile Cheia și Grădina. Pe lângă mobilier, administrația locală dorește dotarea celor două instituții de învățământ cu calculatoare și televizoare.
O altă investiție pe care edilul Gabriela Iacobici o vrea finalizată până la începerea anului școlar 2018/2019 este cea a sălii de sport. Tinerii din comună vor putea practica aici handbalul, baschetul, voleiul, sala fiind una de tip 2. Va fi dotată conform tuturor standardelor UE, cu vestiare și grupuri sanitare, așa cum criteriile de finanțare o prevăd.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top