Actualitate

Informare RAJA – Se oprește apa în zona centrală a orașului Constanța

Pentru remedierea unei avarii la nivelul rețelei de distribuție de pe I.Gh. Duca, din municipiul Constanța, RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, de miercuri – 19 iulie, ora 23.00, până joi – 20 iulie 2023, ora 14.00.

Vor fi afectați de lipsa apei toți consumatorii din zona Centrală, perimetrul delimitat de str. Călărași – I.Gh. Duca – Avram Iancu – bd. Ferdinand – Mihai Viteazu – Traian – Sulmona – bd. Tomis – Călărași, și punctele termice aferente.

În același timp, se va furniza apă cu presiune scăzută în următoarele zone:

  • Peninsulă – Piața Ovidiu;
  • str. Mircea cel Bătrân (tronsonul cuprins de str. Decebal și Piața Ovidiu);
  • perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari – Artileriei – Mihai Viteazu – Topraisar – I. Gh. Duca – Castanilor – Ion Lahovari. 

Pentru executarea lucrărilor se impune sistarea furnizării apei pe conducta magistrală DN 800 Port; din cauza diametrului mare al acesteia, perioada de timp de care este nevoie pentru golirea, iar ulterior intrarea sistemului în presiune și reluarea furnizării de apă este de aproximativ 8 ore, la care se adaugă timpul efectiv pentru realizarea operațiunilor de remediere a avariei. 

Ținând cont de timpul necesar pentru realizarea tuturor manevrelor care trebuie efectuate, lucrările se vor desfășura pe timpul nopții pentru a reduce disconfortul produs consumatorilor din zonele afectate, cu atât mai mult în această perioadă caniculară, astfel încât în cursul dimineții să se înceapă încărcarea rețelei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top