Fără categorie

Informare publica – trafic blocat pe strada Randunelelor din Navodari

Pentru remdierea unei avarii la conducta de transport ape menajere de pe strada Randunelelor din Navodari, SC RAJA SA a blocat circulatia pe aceasta strada incepand de astazi – 28 iunie 2017 si pana maine – 29 iunie 2017, ora 18,00. In aceasta perioada, circulatia este deviata pe traseul strada Randunelelor – str. Marii – str. Sanatatii – str. Albinelor – str. Randunelelor. Initial, in curusl acestei dimineti echipele de interventie au incercat remedierea avariei fara blocarea traficului, dar in urma decopertarii zonei s-a constatat necesitatea inlocuirii unui segment pe o lungime de aproximativ 40 metri, tronson aflat la o adancime de peste 4 metri. Conducta de refulare cu diametrul de 800 mm, ce preia apele uzate din zonele Depozitul 10, Tabara de Copii si zona de Est a orasului are o vechime de aproape 60 ani, acest tronson urmand sa fie inlocuit prin proiectul cu finantare europeana Programul Operational Infrastructura Mare – POIM. Pentru a asigura serviciul de preluare a apelor uzate pentru abonatii deserviti, echipele de interventie au montat o conducta provizorie, ce by-pass-eaza zona avariei.
Pentru fluidizarea traficului, zona a fost imprejmuita corespunzator, iar la fata locului sunt prezente doua echipaje ale Politiei Locale Navodari.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top