Actualitate

Începe organizarea de șantier pentru reabilitarea Falezei Tulcea

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a anunțat că pe 15 iunie va începe organizarea de șantier pentru un obiectiv foarte important: reabilitarea falezei. 

Continuăm munca: După încheierea etapei de proiectare și avizare, de pe 15 iunie are loc organizarea de șantier – pe 1 iulie este programată începerea lucrărilor. Se va începe din cele două capete: din zona Tulco, în amonte și din zona gării, în aval. Nu a fost ușor sa ajungem astăzi aici, au fost cârcotași la fiecare etapă: de la preluarea falezei de la APDM Galați, urmată de conceperea proiectului în sine, la aprobarea finanțării prin fonduri europene și la semnarea contractului. S-a muncit foarte mult la cererile de finanțare, la avizare, lucruri mai puțin vizibile pentru tulceni, dar care au necesitat foarte multă muncă, a transmis Horia teodorescu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top