Fără categorie

Începe „Euforia Eforiei”! Primăria Eforie vă așteaptă la 5 zile de distracție

S-a dat startul la distracție în stațiunea Eforie! Timp de 5 zile (17 -21 august) se desfășoară cea de-a patra ediție a evenimentului „Euforia Eforiei”. Devenită deja o tradiție, manifestarea își propune să ofere turiștilor noi motive de a-și petrece vacanțele pe Litoral. Punctul central al manifestărilor din acest an îl reprezintă concertul trupei Proconsul, ce va avea loc sâmbătă, 20 august, de la 20:00, pe scena Teatrului de Vară din Eforie Nord.

Vineri, 19 august, de la ora 18:00, în zona Cazino din Eforie Sud, turiștii sunt așteptați la o demonstrație de lupte între daci și romani și vor putea afla mai multe despre hainele, armele și obiceiurile strămoșilor noștri. Tot în zona Cazinoului, pe toata durata evenimentului, vor fi expuse fotografii rare din istoria stațiunii Eforie.
Ziua de 21 august (duminică) se va încheia cu un spectacol de muzică populară susținut de renumita interpretă Vera Măgureanu.
Stațiunea Eforie este renumită pentru bazele sale de tratament și este căutată de turiști atât pentru calitățile curative ale nămolului sapropelic și ale bioclimatului marin, cât și pentru ansamblul de statui și monumente cultural istorice.
Evenimentul “Euforia Eforiei” este organizat de Primăria și Consiliul Local Eforie.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top