Opinii

Imobilele de pe strada Ovidiu din Cernavodă vor fi branșate la o rețea de canalizare nouă

Primăria orașului Cernavodă îi anunță pe locuitorii străzii Ovidiu că de miercuri, 13 iunie, au început lucrările de branșare a imobilelor la rețeaua de canalizare menajeră nouă realizată în urmă cu ceva timp. Lucrările sunt efectuate de angajații companiei RAJA SA.

„Proprietățile de pe această stradă sunt racordate în prezent la rețeaua de canalizare veche, rețea la care de-a lungul timpului pierderile mari de apă au condus la deteriorarea considerabilă a părții carosabile.
Odată finalizate racordurile, pe strada Ovidiu se va schimba conducta de apa rece, iar ulterior se vor executa lucrări de întreținere prin frezare și asfaltare a părții carosabile, pe o suprafață de aproximativ 4.000 de metri patrati”, spun reprezentanții primăriei.
Totodată, administrația locală a orașului Cernavodă îi asigură pe cetățenii de pe această stradă, ce nu și-au realizat până acum racordul la rețeaua de canalizare, că vor primi tot sprijinul pentru a realiza acest lucru.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top